Închide meniul

Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să plece de la Juventus! Superstarul lusitan ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 21:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să plece de la Juventus! Superstarul lusitan ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Jurnaliştii de la AS.com anunţă că portughezul vrea să plece cu orice preţ de la Juventus, iar transferul său depinde de Kylian Mbappe. Cristiano este conştient că, dacă Real Madrid îl transferă pe francez, PSG va încerca în scurt timp să îl aducă la Paris. Aceasta este o opţiune pe placul vedetei portugheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, superstarul lusitan se gândeşte şi să revină pe Bernabeu. Relaţia sa excelentă cu Carlo Ancelotti este unul dintre motive, scrie sursa citată. Chiar dacă „galacticii”, prin vocea lui Florentino Perez, au anunţat că nu se pune problema unui transfer, situaţia se poate schimba, mai ales după ce Cristiano a dat semne că vrea să plece de la Torino.

În ciuda vârstei, Cristiano Ronaldo are o cota de piaţă care se menţine extrem de ridicată. Atacantul lui Juventus valorează 45 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

450 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri pentru Real, până să fie vândut pentru 100 de milioane de euro la Juventus.

Cristiano Ronaldo, jignit de Florentino Perez. „E nebun! Un om bolnav!”

El Confidencial a publicat noi citate atribuite lui Florentino Perez. Şeful lui Real Madrid l-ar fi jignit în octombrie 2012 pe Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Florentino Perez l-a numit nebun pe Cristiano Ronaldo, scrie sport.es, care citează dezvăluirile din El Confidencial.

„E nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?”, este un fragment dintr-o înregistrare cu Florentino Perez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și