Închide meniul

Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să plece de la Juventus! Superstarul lusitan ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 21:05

Cristiano Ronaldo vrea cu orice preţ să plece de la Juventus! Superstarul lusitan ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Cristiano Ronaldo

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo ia în calcul o revenire de senzaţie la Real Madrid

Jurnaliştii de la AS.com anunţă că portughezul vrea să plece cu orice preţ de la Juventus, iar transferul său depinde de Kylian Mbappe. Cristiano este conştient că, dacă Real Madrid îl transferă pe francez, PSG va încerca în scurt timp să îl aducă la Paris. Aceasta este o opţiune pe placul vedetei portugheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, superstarul lusitan se gândeşte şi să revină pe Bernabeu. Relaţia sa excelentă cu Carlo Ancelotti este unul dintre motive, scrie sursa citată. Chiar dacă „galacticii”, prin vocea lui Florentino Perez, au anunţat că nu se pune problema unui transfer, situaţia se poate schimba, mai ales după ce Cristiano a dat semne că vrea să plece de la Torino.

În ciuda vârstei, Cristiano Ronaldo are o cota de piaţă care se menţine extrem de ridicată. Atacantul lui Juventus valorează 45 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

450 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri pentru Real, până să fie vândut pentru 100 de milioane de euro la Juventus.

Cristiano Ronaldo, jignit de Florentino Perez. „E nebun! Un om bolnav!”

El Confidencial a publicat noi citate atribuite lui Florentino Perez. Şeful lui Real Madrid l-ar fi jignit în octombrie 2012 pe Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Florentino Perez l-a numit nebun pe Cristiano Ronaldo, scrie sport.es, care citează dezvăluirile din El Confidencial.

„E nebun. Tipul acesta este un imbecil, un om bolnav. Crezi că tipul acesta este normal, dar nu este normal, altfel nu ar face toate lucrurile pe care le face. Ultimele prostii pe care le-a făcut le-a văzut toată lumea… De ce crezi că face prostia asta?”, este un fragment dintr-o înregistrare cu Florentino Perez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! „Roş-albii” au avut un penalty, care a fost ulterior anulat! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și