Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit” din nou

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 22:45 / Actualizat: 4 august 2021, 8:11

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit din nou

CFR Cluj - Young Boys 1-1

Hepta

CFR Cluj – Young Boys 1-1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august. Ca şi în anul trecut, în grupele Europa League, Young Boys a marcat în finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+8: FINAL DE MECI! CFR Cluj ratează dramatic victoria cu Young Boys.

Min. 90+3: GOOOL Young Boys! Sierro a marcat în al treilea minut al prleungirilor. Aebischer a exeutat o lovitură liberă, Arlauskis a boxat până la Sierro, care a înscris.

Min 34: Ocazie uriașă pentru Young Boys! Cristi Manea a intervenit decisiv în fața unui atacant de la Young Boys, care era singur cu Arlauskis. Fundașul campioanei a intervenit prin alunecare.

Min 21: Denis Alibec a fost înlocuit de Alexandru Păun. Atacantul campioanei nu a mai putut continua meciul din cauza unei accidentări.

Reclamă

Min 4: GOOOOL CFR Cluj! Cristi Manea a reluat balonul în poartă după o centrare a lui Ciprian Deac din lovitură liberă.

Min 1: A început meciul!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Susic, Rodriguez, Sigurjonsson – Deac – Alibec, Omrani
ANTRENOR: Marius Șumudică

Reclamă 4 / 0/3

YOUNG BOYS: Von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Ngamaleu, Aebischer, Martins, Fassnacht – Elia, Siebatcheu
ANTRENOR: David Wagner

CFR Cluj – Young Boys este cel mai tare test pentru Șumudică de când a semnat cu campioana României. Ardelenii au legat 5 victorii consecutive și sunt pe cai mari înaintea confruntării cu elvețienii.

CFR Cluj va juca pentru play-off-ul de la „masa bogaților” împotriva echipei care a scos-o din cupele europene în sezonul trecut. CFR a fost atunci aproape de primăvara Europa League, dar a pierdut cu 1-2 în Elveția, după ce a încasat două goluri în minutele 90+3 și 90+6.

Șumudică e sigur că jucătorii săi vor intra pe teren cu poftă de revanșă. Acesta speră să fie suficient de „inspirat” încât să aleagă cel mai bun prim „11”.

„Este o partidă dificilă, cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună. Au schimbat foarte puţini jucători, adică au schimbat doar antrenorul. Va trebui să fim foarte atenţi.

Trebuie să fiu inspirat în a alege primul 11, dar la astfel de meciuri intervine şi valoarea individuală a jucătorului, dorinţa de victorie, dorinţa de revanşă. Marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

I-am simţit montaţi, îşi doresc să facă o partidă bună. Sper ca publicul să fie un al 12-lea jucător, să ne ajute şi să încheiem acest prim joc cu un rezultat care să ne dea speranţă pentru retur”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys.

Reclamă

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune

CFR Cluj a anunţat că meciul cu Young Boys din această seară se va juca cu 75% din capacitatea stadionului. Asta înseamnă că aproximativ 19.000 de fani vor fi prezenți în tribunele din Gruia.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și