Închide meniul

Marius Șumudică și-a făcut planurile înainte de CFR Cluj – Young Boys: „Trebuie să fiu inspirat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 august 2021, 20:05

Marius Șumudică și-a făcut planurile înainte de CFR Cluj – Young Boys: „Trebuie să fiu inspirat!

Marius Şumudică, înainte de CFR Cluj - Young Boys

as.ro

CFR Cluj va juca pentru play-off-ul de la „masa bogaților” împotriva echipei care a scos-o din cupele europene în sezonul trecut. CFR a fost atunci aproape de primăvara Europa League, dar a pierdut cu 1-2 în Elveția, după ce a încasat două goluri în minutele 90+3 și 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, optimist înainte de CFR Cluj – Young Boys Berna

Șumudică e sigur că jucătorii săi vor intra pe teren cu poftă de revanșă. Acesta speră să fie suficient de „inspirat” încât să aleagă cel mai bun prim „11”.

„Este o partidă dificilă, cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună. Au schimbat foarte puţini jucători, adică au schimbat doar antrenorul. Va trebui să fim foarte atenţi.

Trebuie să fiu inspirat în a alege primul 11, dar la astfel de meciuri intervine şi valoarea individuală a jucătorului, dorinţa de victorie, dorinţa de revanşă. Marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

I-am simţit montaţi, îşi doresc să facă o partidă bună. Sper ca publicul să fie un al 12-lea jucător, să ne ajute şi să încheiem acest prim joc cu un rezultat care să ne dea speranţă pentru retur”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys.

Reclamă

Duelul dintre CFR Cluj și Young Boys este programat marți, 3 august, de la ora 21:00. Până acum, campioana României le-a eliminat pe Borac Banka Luka din Bosnia și Lincoln Red Imps din Gibraltar.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj – Young Boys
  • Antrenorul campioanei și-a făcut planurile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și