Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit” din nou

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 22:45 / Actualizat: 4 august 2021, 8:11

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit din nou

CFR Cluj - Young Boys 1-1

Hepta

CFR Cluj – Young Boys 1-1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august. Ca şi în anul trecut, în grupele Europa League, Young Boys a marcat în finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+8: FINAL DE MECI! CFR Cluj ratează dramatic victoria cu Young Boys.

Min. 90+3: GOOOL Young Boys! Sierro a marcat în al treilea minut al prleungirilor. Aebischer a exeutat o lovitură liberă, Arlauskis a boxat până la Sierro, care a înscris.

Reclamă

Min 34: Ocazie uriașă pentru Young Boys! Cristi Manea a intervenit decisiv în fața unui atacant de la Young Boys, care era singur cu Arlauskis. Fundașul campioanei a intervenit prin alunecare.

Min 21: Denis Alibec a fost înlocuit de Alexandru Păun. Atacantul campioanei nu a mai putut continua meciul din cauza unei accidentări.

Reclamă

Min 4: GOOOOL CFR Cluj! Cristi Manea a reluat balonul în poartă după o centrare a lui Ciprian Deac din lovitură liberă.

Min 1: A început meciul!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Susic, Rodriguez, Sigurjonsson – Deac – Alibec, Omrani
ANTRENOR: Marius Șumudică

Reclamă 4 / 0/3

YOUNG BOYS: Von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Ngamaleu, Aebischer, Martins, Fassnacht – Elia, Siebatcheu
ANTRENOR: David Wagner

CFR Cluj – Young Boys este cel mai tare test pentru Șumudică de când a semnat cu campioana României. Ardelenii au legat 5 victorii consecutive și sunt pe cai mari înaintea confruntării cu elvețienii.

CFR Cluj va juca pentru play-off-ul de la „masa bogaților” împotriva echipei care a scos-o din cupele europene în sezonul trecut. CFR a fost atunci aproape de primăvara Europa League, dar a pierdut cu 1-2 în Elveția, după ce a încasat două goluri în minutele 90+3 și 90+6.

Șumudică e sigur că jucătorii săi vor intra pe teren cu poftă de revanșă. Acesta speră să fie suficient de „inspirat” încât să aleagă cel mai bun prim „11”.

„Este o partidă dificilă, cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună. Au schimbat foarte puţini jucători, adică au schimbat doar antrenorul. Va trebui să fim foarte atenţi.

Trebuie să fiu inspirat în a alege primul 11, dar la astfel de meciuri intervine şi valoarea individuală a jucătorului, dorinţa de victorie, dorinţa de revanşă. Marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

I-am simţit montaţi, îşi doresc să facă o partidă bună. Sper ca publicul să fie un al 12-lea jucător, să ne ajute şi să încheiem acest prim joc cu un rezultat care să ne dea speranţă pentru retur”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys.

Reclamă

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune

CFR Cluj a anunţat că meciul cu Young Boys din această seară se va juca cu 75% din capacitatea stadionului. Asta înseamnă că aproximativ 19.000 de fani vor fi prezenți în tribunele din Gruia.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova