Închide meniul

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit” din nou

Alexandru Ivan Publicat: 3 august 2021, 22:45 / Actualizat: 4 august 2021, 8:11

CFR Cluj – Young Boys 1-1. Nebunie în Gruia! Campioana României a ratat dramatic victoria în prelungirile partidei. Coşmarul elveţian a „lovit din nou

CFR Cluj - Young Boys 1-1

Hepta

  • CFR Cluj – Young Boys 1-1
  • Campioana României a ratat dramatic victoria

CFR Cluj – Young Boys 1-1

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 august. Ca şi în anul trecut, în grupele Europa League, Young Boys a marcat în finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 90+8: FINAL DE MECI! CFR Cluj ratează dramatic victoria cu Young Boys.

Min. 90+3: GOOOL Young Boys! Sierro a marcat în al treilea minut al prleungirilor. Aebischer a exeutat o lovitură liberă, Arlauskis a boxat până la Sierro, care a înscris.

Reclamă

Min 34: Ocazie uriașă pentru Young Boys! Cristi Manea a intervenit decisiv în fața unui atacant de la Young Boys, care era singur cu Arlauskis. Fundașul campioanei a intervenit prin alunecare.

Min 21: Denis Alibec a fost înlocuit de Alexandru Păun. Atacantul campioanei nu a mai putut continua meciul din cauza unei accidentări.

Reclamă

Min 4: GOOOOL CFR Cluj! Cristi Manea a reluat balonul în poartă după o centrare a lui Ciprian Deac din lovitură liberă.

Min 1: A început meciul!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Susic, Rodriguez, Sigurjonsson – Deac – Alibec, Omrani
ANTRENOR: Marius Șumudică

Reclamă 4 / 0/3

YOUNG BOYS: Von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Ngamaleu, Aebischer, Martins, Fassnacht – Elia, Siebatcheu
ANTRENOR: David Wagner

CFR Cluj – Young Boys este cel mai tare test pentru Șumudică de când a semnat cu campioana României. Ardelenii au legat 5 victorii consecutive și sunt pe cai mari înaintea confruntării cu elvețienii.

CFR Cluj va juca pentru play-off-ul de la „masa bogaților” împotriva echipei care a scos-o din cupele europene în sezonul trecut. CFR a fost atunci aproape de primăvara Europa League, dar a pierdut cu 1-2 în Elveția, după ce a încasat două goluri în minutele 90+3 și 90+6.

Șumudică e sigur că jucătorii săi vor intra pe teren cu poftă de revanșă. Acesta speră să fie suficient de „inspirat” încât să aleagă cel mai bun prim „11”.

„Este o partidă dificilă, cu o echipă bună, care joacă de trei ani împreună. Au schimbat foarte puţini jucători, adică au schimbat doar antrenorul. Va trebui să fim foarte atenţi.

Trebuie să fiu inspirat în a alege primul 11, dar la astfel de meciuri intervine şi valoarea individuală a jucătorului, dorinţa de victorie, dorinţa de revanşă. Marea majoritate a jucătorilor au simţit pe pielea lor ce s-a întâmplat în ultimul meci al grupei atunci, când au fost la câteva minute de calificare.

I-am simţit montaţi, îşi doresc să facă o partidă bună. Sper ca publicul să fie un al 12-lea jucător, să ne ajute şi să încheiem acest prim joc cu un rezultat care să ne dea speranţă pentru retur”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys.

Reclamă

CFR Cluj – Young Boys se joacă cu mii de suporteri în tribune

CFR Cluj a anunţat că meciul cu Young Boys din această seară se va juca cu 75% din capacitatea stadionului. Asta înseamnă că aproximativ 19.000 de fani vor fi prezenți în tribunele din Gruia.

1-1 și 1-2 au fost rezultatele înregistrate de CFR Cluj cu Young Boys Berna în sezonul trecut de Europa League.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”