Închide meniul

„Îl luam ca să îl vindem direct”. Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad. „Ca să îşi spele păcatele, să ne dea diferenţa de 1.1 milioane de euro”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 12:32

Reclamă
„Îl luam ca să îl vindem direct. Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad. „Ca să îşi spele păcatele, să ne dea diferenţa de 1.1 milioane de euro

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rotaru avea o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru goalkeeperul de la FCSB care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României. Mutarea nu va mai avea loc, iar finanţatorul oltenilor îi cere lui Gigi Becali 1.1 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1.1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară.

Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă

Gigi Becali aşteaptă ofertele pentru Andrei Vlad

Gigi Becali pare încă dispus să se despartă de Andrei Vlad. Portarul de la FCSB i-a promis patronului că va pleca în străinătate, iar Gigi aşteaptă acum ofertele.

Am vorbit o dată cu el și i-am spus că eu m-am înțeles cu Rotaru. Puteți să îl întrebați și pe Rotaru dacă e adevărat ceea ce vă spun, dar ce vreți să fac eu dacă Vlad nu vrea încă să se ducă acolo?

Zic încă, că poate poate, cine știe… Nu știu de ce nu vrea să se ducă la Craiova. E clar că ceva nu îi convine sau poate îi bagă cineva în cap să nu se ducă la Rotaru. Aștept să văd ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă. Aștept să văd. Dar, dacă rămâne la FCSB, atunci să nu cradă el că este jupân. Straton nu a apărat rău la Arad. Și îți mai zic ceva. Am văzut că tot spuneți voi că Gigi face, drege, umilește și așa mai departe.

Tată, cui nu îi convine cum lucrez eu e liber să plece. La FCSB nu joci pe doi lei. Aici joci pe bani frumoși, iar eu am spus de la început cum lucrez eu și ce pretenții am”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și