Închide meniul

Gigi Becali aşteaptă ofertele pentru Andrei Vlad: „Mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă”. Ce se întâmplă cu Messi al portarilor dacă rămâne la FCSB

Antena Sport Publicat: 3 august 2021, 15:25 / Actualizat: 3 august 2021, 16:58

Gigi Becali aşteaptă ofertele pentru Andrei Vlad: „Mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă. Ce se întâmplă cu Messi al portarilor dacă rămâne la FCSB

Andrei Vlad, portarul lui FCSB

Andrei Vlad, într-un meci pentru FCSB /Profimediaimages

  • Gigi Becali e dispus să îl dea pe Andrei Vlad
  • FCSB plătea 450.000 de euro pentru Vlad, în 2017

„Am vorbit o dată cu el și i-am spus că eu m-am înțeles cu Rotaru. Puteți să îl întrebați și pe Rotaru dacă e adevărat ceea ce vă spun, dar ce vreți să fac eu dacă Vlad nu vrea încă să se ducă acolo?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zic încă, că poate poate, cine știe… Nu știu de ce nu vrea să se ducă la Craiova. E clar că ceva nu îi convine sau poate îi bagă cineva în cap să nu se ducă la Rotaru. Aștept să văd ce face.

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Andrei Vlad

Vlad mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă. Aștept să văd. Dar, dacă rămâne la FCSB, atunci să nu cradă el că este jupân. Straton nu a apărat rău la Arad. Și îți mai zic ceva. Am văzut că tot spuneți voi că Gigi face, drege, umilește și așa mai departe.

Reclamă

Tată, cui nu îi convine cum lucrez eu e liber să plece. La FCSB nu joci pe doi lei. Aici joci pe bani frumoși, iar eu am spus de la început cum lucrez eu și ce pretenții am”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Andrei Vlad l-a scos din minţi pe Gigi Becali după ce a gafat în umilinţa din Conference League

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

Reclamă

De-a lungul timpului, Andrei Vlad a gafat în momente decisive. Prima gafă, care i-a scos lui Gigi Becali 10 milioane de euro din buzunar, a fost în 2018. Atunci, cel supranumit „Messi al portarilor”, a greşit la golul care a dus la ratarea calificării în grupele Europa League.

Ultima dată când Andrei Vlad a fost scos ţap ispăşitor de Gigi Becali a fost chiar în play-off-ul din sezonul trecut. Vlad a încasat un gol în minutul 90+3 în derby-ul cu CFR Cluj. Ulterior, s-a demonstrat că acel gol încasat a fost decisiv în lupta la titlu.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat