Închide meniul

„Îl luam ca să îl vindem direct”. Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad. „Ca să îşi spele păcatele, să ne dea diferenţa de 1.1 milioane de euro”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2021, 12:32

„Îl luam ca să îl vindem direct. Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad. „Ca să îşi spele păcatele, să ne dea diferenţa de 1.1 milioane de euro

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rotaru avea o ofertă de 1.5 milioane de euro pentru goalkeeperul de la FCSB care a făcut deja pasul la naţionala de seniori a României. Mutarea nu va mai avea loc, iar finanţatorul oltenilor îi cere lui Gigi Becali 1.1 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a dezvăluit cum a negociat cu Gigi Becali pentru Andrei Vlad

Cu Vlad s-a transformat într-o glumă. Nu i-a rugat nimeni pe cei de la FCSB să declare că îl dau înapoi, că au păcătuit. Ne-au sunat ca să le dăm 400.000 de euro, am zis că e ok. Nu îl luam ca să joaca le Craiova, ci să îl vindem direct. Era vorba despre 1,5 milioane de euro.

Vlad nu ajungea să joace la Universitatea Craiova, dar cei de la FCSB s-au răzgândit. Au zis că nu mai vrea jucătorul, am stabilit totul cu ei, dar cei de la FCSB au realizat că ei pot să îl vândă cu sume mai mici. Nu ne mai interesează.

Daca vor să își spele păcatele, atunci să ne dea diferența de 1.1 milioane și își spală păcatele. Suporterii vedeau această mutare foarte prost, noi aveam aceasta înțelegere cu cineva de afară.

Nu venea să joace pentru că nu mai puteam să îl vindem. Suporterii puteau să stea liniștiți. El ar fi plecat în 3 zile. Ei nu au vrut să mai semneze acordul de transfer. Știam că s-au răzgândit, dar e urât că au făcut asta”, a declarat Mihai Rotaru la Pro X.

Reclamă

Gigi Becali aşteaptă ofertele pentru Andrei Vlad

Gigi Becali pare încă dispus să se despartă de Andrei Vlad. Portarul de la FCSB i-a promis patronului că va pleca în străinătate, iar Gigi aşteaptă acum ofertele.

Am vorbit o dată cu el și i-am spus că eu m-am înțeles cu Rotaru. Puteți să îl întrebați și pe Rotaru dacă e adevărat ceea ce vă spun, dar ce vreți să fac eu dacă Vlad nu vrea încă să se ducă acolo?

Zic încă, că poate poate, cine știe… Nu știu de ce nu vrea să se ducă la Craiova. E clar că ceva nu îi convine sau poate îi bagă cineva în cap să nu se ducă la Rotaru. Aștept să văd ce face.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad mi-a zis că are o ofertă de afară și o să mi-o aducă pe masă. Aștept să văd. Dar, dacă rămâne la FCSB, atunci să nu cradă el că este jupân. Straton nu a apărat rău la Arad. Și îți mai zic ceva. Am văzut că tot spuneți voi că Gigi face, drege, umilește și așa mai departe.

Tată, cui nu îi convine cum lucrez eu e liber să plece. La FCSB nu joci pe doi lei. Aici joci pe bani frumoși, iar eu am spus de la început cum lucrez eu și ce pretenții am”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Andrei Vlad a gafat decisiv în umilinţa pe care FCSB a suferit-o în Conference League cu Şahtior Karagandy. Goalkeeper-ul de 22 de ani a avut o intervenţie ratată la şutul lui Stefan Bukorac. A respins în faţă execuţia de la distanţă a mijlocaşului advers. Mingea a ajuns la Mikhail Gabyshev, care a înscris cu uşurinţă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și