Închide meniul
Foto

Decizia radicală pe care e dispusă să o ia Anamaria Prodan dacă ajunge la divorţ. Momentul extrem de dureros prin care a trecut. „S-au minunat toţi”

Antena Sport Publicat: 5 august 2021, 9:52

Reclamă
Decizia radicală pe care e dispusă să o ia Anamaria Prodan dacă ajunge la divorţ. Momentul extrem de dureros prin care a trecut. „S-au minunat toţi”

Decizia radicală pe care o ia Anamaria Prodan dacă ajunge la divorţ

Instagram Anamaria Prodan

Din ce a dezvăluit chiar agentul, tatuajul cu chipul lui Reghe a fost teribil, iar durerea poate continua şi după un eventual divorţ, când, conform playtech.ro, aceasta va şterge tatuajul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan va lua o decizie radicală dacă ajunge la divorţul cu Reghecampf

„Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute de pauză. S-au minunat toți”, a spus Prodan, citată de playtech.

Anamaria Prodan s-a aliat cu copiii şi a transmis un mesaj dur

Anamaria Prodan a răbufnit şi a avut o nouă reacţie acidă. Agentul de jucători a răbufnit după ce au apărut tot mai multe zvonuri despre posibilele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nimic nu mă oprește. Eu, Sarah, Rebecca și Reghe Jr. suntem uniți si așa vom rămâne forever. Noi nu ne lăsam conduși de instincte primare si nu rupem rândurile niciodată! Nu ținem pe nimeni cu forța alături de noi! Anamaria Prodan este inegalabila, inimitabila, fatală … trecerile mele de la înger sau demon sunt fulgerătoare. Sunt cel mai abil om născut în 1972. Când lucrez la un prototip, singură îmi doresc să-l fac să fie perfect. Și culmea îmi și iese.

Reclamă

Noi trăim decent fără ascunzișuri, fără scandal, fără umilințe, fără paparazzi! Cică ma cunoaște știe clar că nu m-am coborât și nu am să mă cobor la nivelul unor fete de oraș. Mândria și demnitatea poate mi-au adus și dezavantaje. Dar niciodată nu am sa decad, nu am să las capul în jos, nu am să decad! În faţa copiilor mei sunt idol şi așa am să mor. Principiile de viața, dacă le ai şi dacă le şi înțelegi, nu ai cum să cazi de la plus infinit la minus minus minus infinit! Pe mine nimeni nu are cum să mă doboare, cum să mă lovească, cum să ma șantajeze! Când începe sa mă deranjeze trădarea, mut câștigător. Mereu!„, a declarat Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și