Închide meniul

Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică. Fotbalistul şi-a cerut scuze de faţă cu antrenorul lui CFR Cluj. „A fost o greşeală, mister!”

Publicat: 5 august 2021, 12:53

Reclamă
Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică. Fotbalistul şi-a cerut scuze de faţă cu antrenorul lui CFR Cluj. „A fost o greşeală, mister!

Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică

as.ro

Alex Chipciu a apărut alături de Marius Şumudică la conferinţa de presă dinaintea meciului de vineri cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Chipciu s-a împăcat cu Marius Şumudică

Fotbalistul şi-a cerut scuze în mod public pentru incidentul provocat la antrenamentul de luni al echipei campioane. El va fi reprimit în lot şi va putea juca în returul cu Young Boys Berna, decisiv pentru accederea în play-off-ul Champions League.

Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, mister (n.r. i se adresează lui Şumudică)! Primul pas a fost făcut să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici. Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună”, a declarat Chipciu.

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich

Alex Chipciu s-a bătut cu Otto Hindrich, după ce tânărul portar l-a lovit cu mingea în faţă. Chipciu a spus că este prea nervos şi a părăsit antrenamentul, gest cu care l-a înfuriat pe Marius Şumudică.

Antrenorul a anunţat că acesta nu va mai face parte din lotul lui CFR Cluj. Incidentul a avut loc înaintea meciului cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Champions League.

Reclamă

„El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și