Închide meniul

„Revoluţie” pe piaţa transferurilor după despărţirea lui Messi de Barcelona! Ce mutări istorice se pot produce în fotbalul mondial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 9:08

„Revoluţie pe piaţa transferurilor după despărţirea lui Messi de Barcelona! Ce mutări istorice se pot produce în fotbalul mondial

Barcelona Leo Messi

Profimedia

„Revoluţie” pe piaţa transferurilor după după despărţirea lui Messi de Barcelona

Plecare lui Leo Messi de la Barcelona a produs un adevărat „cutremur” în fotbalul mondial. Despărţirea marelui jucător de gruparea de pe Camp Nou poate produce două transferuri istorice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul este cel al protagonistului Messi, care are şanse mari să ajungă la PSG alături de prietenul Neymar, iar al doilea este cel al lui Kylian Mbappe, care poate îmbrăca tricoul lui Real Madrid. Campionul mondial este dorit cu orice preţ pe Bernabeu, iar madrilenii pot profita de faptul că francezii trebuie să renunţe la o vedetă pentru a-l aduce pe argentinian şi pentru a respecta fair-play-ul financiar, anunţă Marca.

Prima reacţie a lui Neymar după anunţul că Lionel Messi pleacă de la Barcelona

Jurnaliştii brazilieni de la TNT Sports au pus, pe reţelele de socializare, o imagine cu Messi fiind îmbrăţişat de Neymar. Aceasta a fost însoţită de mesajul: „Vai, inima mea!„. Chiar Neymar a avut o reacţie la postare şi a apreciat-o. Totul s-a întâmplat la câteva minute după ce Barcelona a anunţat că îşi pierde căpitanul.

Neymar tocmai se întâlnise cu Messi în Ibiza, la o petrecere. Angel Di Maria i-a dat de gol pe contul său de Instagram. A făcut publică o imagine în care mai apar Marco Verratti și Leandro Paredes.

Unde ar putea ajunge Lionel Messi, după despărțirea de Barcelona

PSG și Manchester City, echipele petro-dolarilor, sunt favorite să pună mâna pe semnătura starului argentinian. Cu un pas în față s-ar afla șeicii din capitala Franței.

Reclamă

Zvonurile că Lionel Messi va semna cu PSG sunt alimentate și de aparițiile publice ale starului argentinian. Potrivit jurnaliştilor de la Le Parisien, parizienii pregătesc un megaproiect pentru sezonul viitor, iar negocierile cu Lionel Messi sunt prioritare.

Nici măcar regulile fair play-ului financiar nu îl mai sperie pe şeicul lui PSG. Campioana Franţei i-ar fi propus lui Leo Messi un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și