Închide meniul

„Săracu’! Îl văd cum se chinuie!” Situaţia lui Dinu Todoran stârneşte compasiune! Planul prin care Gigi Becali poate fi oprit să-şi mai umilească antrenorii

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 10:32

Reclamă
„Săracu! Îl văd cum se chinuie! Situaţia lui Dinu Todoran stârneşte compasiune! Planul prin care Gigi Becali poate fi oprit să-şi mai umilească antrenorii

Gigi Becali nu i-a virat banii lui Olimpiu Moruțan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinu Todoran se află într-o situaţie ingrată la FCSB. Gigi Becali a recunoscut public că face schimbările la echipă, iar antrenorul trebuie să facă faţă întrebărilor incomode legate de strategia tactică adoptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săracu’ Todoran – zic săracu’ pentru că îl văd cum se chinuie când vine la interviuri. N-a rezistat tentației de a merge la un club atât de mare și a acceptat orice. L-a furat peisajul și acum e nevoit să înghită toate glumele, ironiile și criticile care apar zilnic, pe bună dreptate, la adresa lui. Avem, practic, o premieră, un antrenor care recunoaște deschis că acceptă orice. E total anormal„, a spus Mircea Rădulescu pentru gsp.ro.

Mircea Rădulescu cere măsuri pentru ca Gigi Becali să nu se mai implice

Mircea Rădulescu face un apel la Federaţia Română de Fotbal şi cere un regulament care să-l împiedice pe Gigi Becali să se mai implice în viaţa problemele tactice ale echipei.

Eu cred că doar Federația poate interveni. Și o poate face prin două pârghii. O soluție ar fi prin intermediul selecționerului, pentru care FCSB ar trebui să fie club prioritar. Rădoi sau cel care va veni după el ar trebui să discute cu Becali, cu cei de la FCSB și să încerce să-i determine să lase antrenorii să lucreze cu jucătorii. Dacă nu merg pregătiți la națională, toată lumea are de pierdut, inclusiv Gigi. Asta e o variantă.

O alta ar putea să fie decisă de Stoichiță și de Comisia lui Tehnică. Să propună un contract-cadru al antrenorilor, obligatoriu pentru orice club, în care să se prevadă clauze de reziliere în funcție de salariu, să se interzică orice formă de imixtiune a celor din conducere, să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă. Becali n-ar putea să încheie un alt contract, care să nu conțină aceste prevederi, care pot fi explicite: alcătuirea primului 11, schimbările, antrenamentele să fie exclusiv de datoria antrenorului principal„, a mai spus Mircea Rădulescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 Vezi toate știrile
Citește și