Închide meniul

„Săracu’! Îl văd cum se chinuie!” Situaţia lui Dinu Todoran stârneşte compasiune! Planul prin care Gigi Becali poate fi oprit să-şi mai umilească antrenorii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 10:32

„Săracu! Îl văd cum se chinuie! Situaţia lui Dinu Todoran stârneşte compasiune! Planul prin care Gigi Becali poate fi oprit să-şi mai umilească antrenorii

Gigi Becali nu i-a virat banii lui Olimpiu Moruțan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinu Todoran se află într-o situaţie ingrată la FCSB. Gigi Becali a recunoscut public că face schimbările la echipă, iar antrenorul trebuie să facă faţă întrebărilor incomode legate de strategia tactică adoptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săracu’ Todoran – zic săracu’ pentru că îl văd cum se chinuie când vine la interviuri. N-a rezistat tentației de a merge la un club atât de mare și a acceptat orice. L-a furat peisajul și acum e nevoit să înghită toate glumele, ironiile și criticile care apar zilnic, pe bună dreptate, la adresa lui. Avem, practic, o premieră, un antrenor care recunoaște deschis că acceptă orice. E total anormal„, a spus Mircea Rădulescu pentru gsp.ro.

Mircea Rădulescu cere măsuri pentru ca Gigi Becali să nu se mai implice

Mircea Rădulescu face un apel la Federaţia Română de Fotbal şi cere un regulament care să-l împiedice pe Gigi Becali să se mai implice în viaţa problemele tactice ale echipei.

Eu cred că doar Federația poate interveni. Și o poate face prin două pârghii. O soluție ar fi prin intermediul selecționerului, pentru care FCSB ar trebui să fie club prioritar. Rădoi sau cel care va veni după el ar trebui să discute cu Becali, cu cei de la FCSB și să încerce să-i determine să lase antrenorii să lucreze cu jucătorii. Dacă nu merg pregătiți la națională, toată lumea are de pierdut, inclusiv Gigi. Asta e o variantă.

O alta ar putea să fie decisă de Stoichiță și de Comisia lui Tehnică. Să propună un contract-cadru al antrenorilor, obligatoriu pentru orice club, în care să se prevadă clauze de reziliere în funcție de salariu, să se interzică orice formă de imixtiune a celor din conducere, să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă. Becali n-ar putea să încheie un alt contract, care să nu conțină aceste prevederi, care pot fi explicite: alcătuirea primului 11, schimbările, antrenamentele să fie exclusiv de datoria antrenorului principal„, a mai spus Mircea Rădulescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și