Închide meniul

„Vom avea cea mai bună echipă din istorie. Nebunie!” S-a declanşat isteria în vestiarul celor de la PSG după anunţul că Messi va semna cu vicecampioana Franţei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 9:51

„Vom avea cea mai bună echipă din istorie. Nebunie! S-a declanşat isteria în vestiarul celor de la PSG după anunţul că Messi va semna cu vicecampioana Franţei

Twitter PSG

A început fiesta la Paris! Bucurie de nedescris în vestiarul lui PSG

Este din ce în ce mai clar că Lionel Messi va semna cu PSG, după ce Barcelona a anunţat despărţirea de omul care a scris istorie pe Camp Nou. PSG le-a transmis jucătorilor şi angajaţilor săi că transferul lui Lionel Messi este ca şi rezolvat. Asta scrie Le Parisien, cotidianul de casă al lui PSG, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia jucătorilor de la PSG, după ce au fost anunţaţi de transferul lui Messi

Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris.  Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

După cum au relatat mai multe surse, Messi urmează să încaseze un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon la PSG. Contractul va avea o durată de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Asta înseamnă că Messi ar putea juca la Paris până la 37 de ani.

Dani Alves, mesaj pentru Messi de la Jocurile Olimpice

După ce a cucerit titlul olimpic şi l-a depăşit pe Messi la numărul de trofee, Dani Alves a deplâns situaţia de la fostul său club.

„Îmi pare rău pentru Messi și Barca. Nu este o perioadă bună pentru niciuna dintre cele două părți. Cred că Barca nu va mai fi la fel, pentru că Barcelona cu Messi este un lucru, iar Barca fără Messi este cu totul altceva. Însă va continua să fie Barca, iar Messi va continua să fie Messi”, a declarat brazilianul în vârstă de 38 de ani pentru L’Equipe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și