Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia, campioana olimpică! Naţionala „Selecao” e din nou de aur. Dani Alves, record incredibil: i-a depăşit pe Messi şi Iniesta!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 august 2021, 17:12

Jocurile Olimpice 2020 | Brazilia, campioana olimpică! Naţionala „Selecao e din nou de aur. Dani Alves, record incredibil: i-a depăşit pe Messi şi Iniesta!

Brazilia, campioană olimpică

Profimedia

Brazilia, campioana olimpică! Naţionala „Selecao” e din nou de aur

Brazilia a câştigat marea finală cu Spania de la Jocurile Olimpice 2020, scor 2-1. În prima repriză, Richarlison a ratat o lovitură de la 11 metri pentru brazilieni. Colegul său, Cunha, a deschis scorul, în minutul 45+2, din pasa veteranului Dani Alves. În partea a doua a jocului, Mikel Oyarzabal a restabilit egalitatea. Soler i-a pasat decisiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cele 90 de minute regulamentare, tabela a arătat 1-1, astfel că s-a intrat în prelungiri. Malcom, vedeta lui Zenit, a adus aurul pentru Brazilia cu golul din minutul 108. În urma acestui succes, Brazilia şi-a apărat aurul câştigat în finala din 2016.

Dani Alves, record incredibil

În urma acestui succes, Dani Alves a stabilit un record incredibil. Potrivit jurnalistului Tancredi Palmeri, acesta a cucerit al 38-lea trofeu al carierei, fiind singurul jucător din istoria fotbalului care atinge această bornă.

Reclamă

Brazilianul i-a depăşit pe Leo Messi şi Andres Iniesta, care aveau 37.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Brazilia, campioana olimpică
  • Naţionala „Selecao” e din nou de aur

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și