Închide meniul

„Vom avea cea mai bună echipă din istorie. Nebunie!” S-a declanşat isteria în vestiarul celor de la PSG după anunţul că Messi va semna cu vicecampioana Franţei

Antena Sport Publicat: 8 august 2021, 9:51

„Vom avea cea mai bună echipă din istorie. Nebunie! S-a declanşat isteria în vestiarul celor de la PSG după anunţul că Messi va semna cu vicecampioana Franţei

Twitter PSG

A început fiesta la Paris! Bucurie de nedescris în vestiarul lui PSG

  • Messi, aproape de un transfer stelar la PSG
  • Reacţia jucătorilor de la PSG

Este din ce în ce mai clar că Lionel Messi va semna cu PSG, după ce Barcelona a anunţat despărţirea de omul care a scris istorie pe Camp Nou. PSG le-a transmis jucătorilor şi angajaţilor săi că transferul lui Lionel Messi este ca şi rezolvat. Asta scrie Le Parisien, cotidianul de casă al lui PSG, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia jucătorilor de la PSG, după ce au fost anunţaţi de transferul lui Messi

Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris.  Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

După cum au relatat mai multe surse, Messi urmează să încaseze un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon la PSG. Contractul va avea o durată de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Asta înseamnă că Messi ar putea juca la Paris până la 37 de ani.

Reclamă

Dani Alves, mesaj pentru Messi de la Jocurile Olimpice

După ce a cucerit titlul olimpic şi l-a depăşit pe Messi la numărul de trofee, Dani Alves a deplâns situaţia de la fostul său club.

„Îmi pare rău pentru Messi și Barca. Nu este o perioadă bună pentru niciuna dintre cele două părți. Cred că Barca nu va mai fi la fel, pentru că Barcelona cu Messi este un lucru, iar Barca fără Messi este cu totul altceva. Însă va continua să fie Barca, iar Messi va continua să fie Messi”, a declarat brazilianul în vârstă de 38 de ani pentru L’Equipe.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul