Închide meniul

Toate drumurile duc la Paris! Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Când va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 16:58 / Actualizat: 8 august 2021, 18:54

Reclamă
Toate drumurile duc la Paris! Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Când va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel

Leo Messi

Profimedia

Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Va fi prezentat la Turnul Eiffel

Astăzi, 8 august, a fost una dintre cele mai triste zile din istoria Barcelonei. Lionel Messi a izbucnit în plâns înaintea conferinţei de presă de adio. Colegii săi cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile. „Am fost foarte trist. Foarte dificil. Încă încerc să mă obișnuiesc cu situația. Va fi și mai greu când ajung acasă”, a spus marele fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce şi-a luat rămas bun de la Barcelona, Messi se îndreaptă spre Paris, unde este aşteptat de PSG. Acesta ar urma să facă vizita medicală mâine, iar în următoarele zile va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel, anunţă ESPN.

„Messi la PSG e gata! Va face vizita medicală în seara asta sau mâine dimineață, în Paris. Apoi vor semna contractul. Incredibil”, a scris şi cunoscutul jurnalist Julien Laurens. Pe Messi îl aşteaptă un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon!

Ce a spus Lionel Messi despre transferul la PSG

La despărţirea de FC Barcelona, Lionel Messi a vorbit despre viitorul său şi a recunoscut că sunt şanse să ajungă la PSG, acolo unde îl aşteaptă prietenul Neymar.

Reclamă

„PSG e o posibilitate, ca să fiu sincer. Dar nu am nimic confirmat. Am fost sunat de multe cluburi. Dar încă nu am niciun acord”, a spus Lionel Messi în cadrul conferinţei de presă prin care şi-a luat adio de la Barcelona.

Reacţia jucătorilor de la PSG, după ce au fost anunţaţi de transferul lui Messi

”Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris. Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și