Închide meniul

Toate drumurile duc la Paris! Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Când va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 16:58 / Actualizat: 8 august 2021, 18:54

Toate drumurile duc la Paris! Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Când va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel

Leo Messi

Profimedia

Leo Messi se îndreaptă spre PSG, după ce şi-a luat rămas bun în lacrimi de la Barcelona. Va fi prezentat la Turnul Eiffel

Astăzi, 8 august, a fost una dintre cele mai triste zile din istoria Barcelonei. Lionel Messi a izbucnit în plâns înaintea conferinţei de presă de adio. Colegii săi cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile. „Am fost foarte trist. Foarte dificil. Încă încerc să mă obișnuiesc cu situația. Va fi și mai greu când ajung acasă”, a spus marele fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după ce şi-a luat rămas bun de la Barcelona, Messi se îndreaptă spre Paris, unde este aşteptat de PSG. Acesta ar urma să facă vizita medicală mâine, iar în următoarele zile va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel, anunţă ESPN.

„Messi la PSG e gata! Va face vizita medicală în seara asta sau mâine dimineață, în Paris. Apoi vor semna contractul. Incredibil”, a scris şi cunoscutul jurnalist Julien Laurens. Pe Messi îl aşteaptă un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon!

Ce a spus Lionel Messi despre transferul la PSG

La despărţirea de FC Barcelona, Lionel Messi a vorbit despre viitorul său şi a recunoscut că sunt şanse să ajungă la PSG, acolo unde îl aşteaptă prietenul Neymar.

Reclamă

„PSG e o posibilitate, ca să fiu sincer. Dar nu am nimic confirmat. Am fost sunat de multe cluburi. Dar încă nu am niciun acord”, a spus Lionel Messi în cadrul conferinţei de presă prin care şi-a luat adio de la Barcelona.

Reacţia jucătorilor de la PSG, după ce au fost anunţaţi de transferul lui Messi

”Vom avea cea mai bună echipă din istorie, e clar. Nebunie!”, a fost reacţie jucătorilor când au aflat că Messi va veni la Paris. Până să ajungă Messi, PSG a debutat în noul sezon cu o victorie: 2-1 cu Troyes.

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Leo Messi se îndreaptă spre PSG
  • Când va avea loc prezentarea de cinci stele de la Turnul Eiffel

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și