Închide meniul

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Andrei Vlad a trecut peste criticile lui Gigi Becali: „N-am dormit foarte bine, dar sunt obişnuit!” Ce spune despre transferul la Universitatea Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 0:29

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Andrei Vlad a trecut peste criticile lui Gigi Becali: „N-am dormit foarte bine, dar sunt obişnuit! Ce spune despre transferul la Universitatea Craiova

Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Andrei Vlad a trecut rapid peste criticile lui Gigi Becali

Andrei Vlad a fost criticat de Gigi Becali în ultima perioadă, însă a trecut peste. Portarul a refuzat să se ducă la Universitatea Craiova şi este pregătit să câştige cât mai multe trofee în tricoul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O surpriză pentru dumneavoastră, pentru mine n-a fost o surpriză. N-am plecat la Craiova, am rămas în Bucureşti şi m-am pregătit. A fost dificil, am trecut repede. Trebuie să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt obşinuit cu criticile. În momentul de faţă sunt la FCSB şi voi apăra până când voi pleca. Îmi doresc să câştig trofee la echipa la care sunt.

Dacă se va ivi un transfer în afară va fi de bun augur. Acum, portarii trebuie să fie cât mai buni. Am avut o perioadă grea, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne pregătim. N-am dormit foarte bine, dar m-am odihnit. Am încercat să iau lucrurile bune. Familia mea este alături de mine mereu. Îmi doresc foarte tare să joc acest meci cu tribunele pline. Noi încercăm să le răspundem pe teren”, a declarat Andrei Vlad la Digi Sport.

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Roş-albaştrii s-au revanşat în faţa fanilor! Octavian Popescu a reuşit o „bijuterie” de gol

FCSB a câştigat la limită partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. „Perla” Octavian Popescu a marcat golul victoriei.

În minutul 12, Vâlceanu l-a faultat în careu pe Cordea şi arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty. Florin Tănase transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. În minutul 24, Deaconu a executat un corner de pe stânga, Irobiso a deviat mingea cu capul şi Matricardi a marcat din apropierea porţii, tot cu capul.

Reclamă

În minutul 79, Octavian Popescu a marcat cu un şut de la 20 de metri, din poziţie centrală. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 4 în clasament, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 11. Etapa următoare, roş-albaştrii au derby cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și