Închide meniul

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Andrei Vlad a trecut peste criticile lui Gigi Becali: „N-am dormit foarte bine, dar sunt obişnuit!” Ce spune despre transferul la Universitatea Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 0:29

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Andrei Vlad a trecut peste criticile lui Gigi Becali: „N-am dormit foarte bine, dar sunt obişnuit! Ce spune despre transferul la Universitatea Craiova

Andrei Vlad

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • FCSB – Gaz Metan 2-1
  • Andrei Vlad a trecut peste criticile lui Gigi Becali

Andrei Vlad a trecut rapid peste criticile lui Gigi Becali

Andrei Vlad a fost criticat de Gigi Becali în ultima perioadă, însă a trecut peste. Portarul a refuzat să se ducă la Universitatea Craiova şi este pregătit să câştige cât mai multe trofee în tricoul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O surpriză pentru dumneavoastră, pentru mine n-a fost o surpriză. N-am plecat la Craiova, am rămas în Bucureşti şi m-am pregătit. A fost dificil, am trecut repede. Trebuie să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt obşinuit cu criticile. În momentul de faţă sunt la FCSB şi voi apăra până când voi pleca. Îmi doresc să câştig trofee la echipa la care sunt.

Dacă se va ivi un transfer în afară va fi de bun augur. Acum, portarii trebuie să fie cât mai buni. Am avut o perioadă grea, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne pregătim. N-am dormit foarte bine, dar m-am odihnit. Am încercat să iau lucrurile bune. Familia mea este alături de mine mereu. Îmi doresc foarte tare să joc acest meci cu tribunele pline. Noi încercăm să le răspundem pe teren”, a declarat Andrei Vlad la Digi Sport.

Reclamă

FCSB – Gaz Metan 2-1 | Roş-albaştrii s-au revanşat în faţa fanilor! Octavian Popescu a reuşit o „bijuterie” de gol

FCSB a câştigat la limită partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. „Perla” Octavian Popescu a marcat golul victoriei.

În minutul 12, Vâlceanu l-a faultat în careu pe Cordea şi arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalty. Florin Tănase transformat fără probleme lovitura de la 11 metri. În minutul 24, Deaconu a executat un corner de pe stânga, Irobiso a deviat mingea cu capul şi Matricardi a marcat din apropierea porţii, tot cu capul.

Reclamă

În minutul 79, Octavian Popescu a marcat cu un şut de la 20 de metri, din poziţie centrală. În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul 4 în clasament, în timp ce Gaz Metan rămâne pe locul 11. Etapa următoare, roş-albaştrii au derby cu Rapid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat