Închide meniul

Lionel Messi ar putea fi oprit din drumul spre PSG! De ce nu poate semna contractul cu echipa lui Neymar și Mbappe

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 8:55

Reclamă
Lionel Messi ar putea fi oprit din drumul spre PSG! De ce nu poate semna contractul cu echipa lui Neymar și Mbappe

Lionel Messi ar putea fi blocat din drumul spre PSG

Profimedia

Viitorul lui Lionel Messi este încă incert. Avocații Barcelonei au reclamat-o pe PSG la Comisia Europeană și arătă cu degetul situația financiară a clubului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme în cazul mutării lui Lionel Messi la PSG

Barcelona încearcă să prevină ca Messi să ajungă la o rivală din Champions League și se agață astfel de toate mijloacele pentru a împiedica mutarea.

Nu că PSG nu ar avea suficienți bani pentru Messi, dar formația de pe Parc de Prince ar fi încălcat regulile Fair-Play-ului financiar. Mai exact, PSG ar avea o rație de venituri-salarii mai mare decât a Barcelonei. În prezent, catalanii se confruntă cu 115%.

„În numele partenerilor FC Barcelona, ​​firma mea a pregătit o plângere la Comisia Europeană și solicită suspendarea provizorie în fața instanțelor civile și administrative din Franța pentru a împiedica Paris-Saint Germain să-l semneze pe Lionel Messi.

Rapoartele lui PSG în ceea ce privește„ Fair-Play-ul financiar sunt mai slabe decât cele ale FC Barcelona.

Reclamă

În 2019-2020, raportul salariu-venit al lui PSG a fost de 99%, în timp ce cel al Barcelonei a fost de 54%. Între timp, diferența a crescut.

Este de neconceput ca Fair-Play-ul financiar să servească pentru a agrava derivațiile afacerilor din fotbal, instrumentalizarea fotbalului de către puterile suverane și denaturarea concurenței”, se arată în comunicatul emis de avocatul Juan Branco.

Reclamă 4 / 0/3

De ce Leo Messi nu putea juca gratis la Barcelona

După ce FC Barcelona a anunţat că nu poate înregistrat contractul lui Messi, suflarea blaugrana s-a gândit la un scenariu potrivit căruia argentinianul să poată juca gratis pentru clubul său de suflet. Jurnalistul Raj Chohan a explicat de ce acest lucru nu a fost posibil.

Doar pentru a clarifica ceva legat de Messi jucând gratis la Barcelona: rația venituri-salarii a clubului este în prezent pe la 115%. Chiar și fără salariul lui Messi, aceasta ar fi tot în jur de 95%. Plafonul salarial impus de La Liga este de 70%. Așadar, chiar dacă Messi ar fi jucat pe gratis, Barcelona tot nu putea să îl înregistreze”, a explicat jurnalistul Raj Chohan.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și