Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj ironic despre Lionel Messi. „Dacă iubeşti aşa tare clubul…” + De ce nu putea juca Messi nici gratis la Barcelona

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2021, 17:54

Mihai Stoica, mesaj ironic despre Lionel Messi. „Dacă iubeşti aşa tare clubul… + De ce nu putea juca Messi nici gratis la Barcelona

Lionel Messi, în lacrimi la despărțirea de Barcelona

Profimedia

  • Mihai Stoica, mesaj categoric după ce Messi şi-a luat adio de la Barcelona
  • De ce scenariul nu s-a putut realiza

Mihai Stoica, mesaj categoric după ce Messi şi-a luat adio de la Barcelona

Lionel Messi şi-a luat adio de la Barcelona în lacrimi. Superstarul argentinian a susţinut pe Camp Nou o conferinţă de presă în cadrul căreia a spus lucrurilor pe nume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am oferit să-mi reduc salariul cu 50%. Am făcut tot ce este posibil. Nu este adevărat că am cerut o mărire”, a spus Messi la conferinţa de presă.

La scurt timp, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, şi-a exprimat opinia despre „cazul Messi”.

Reclamă

„Dacă iubești așa tare clubul care ți-a dat tot, care te-a făcut miliardar (nu că n-ai fi meritat) și dacă îți merg contractele de imagine, poți să mai stai doi ani și pe salariul minim/mediu pe economie.
P.S. Nu sunt fan Barcelona. Sunt fan Messi. Fotbalistul. Și Cristiano. Fotbalistul și omul”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

De ce Leo Messi nu putea juca gratis la Barcelona

După ce FC Barcelona a anunţat că nu poate înregistrat contractul lui Messi, suflarea blaugrana s-a gândit la un scenariu potrivit căruia argentinianul să poată juca gratis pentru clubul său de suflet. Jurnalistul Raj Chohan a explicat de ce acest lucru nu a fost posibil.

„Doar pentru a clarifica ceva legat de Messi jucând gratis la Barcelona: rația venituri-salarii a clubului este în prezent pe la 115%. Chiar și fără salariul lui Messi, aceasta ar fi tot în jur de 95%. Plafonul salarial impus de La Liga este de 70%. Așadar, chiar dacă Messi ar fi jucat pe gratis, Barcelona tot nu putea să îl înregistreze”, a explicat jurnalistul Raj Chohan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”