Închide meniul
Foto

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos. Fostul acționar al lui Dinamo a fost condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare

Publicat: 9 august 2021, 9:54 / Actualizat: 9 august 2021, 10:57

Reclamă
Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos. Fostul acționar al lui Dinamo a fost condamnat, în 2019, la 5 ani și jumătate de închisoare

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos

Abaca Press / Van Tine Dennis via Hepta

Omul de afaceri a părăsit Italia și a fost dat de gol chiar de iubita lui. Fotomodelul Angela Martini a postat, pe contul ei de Instagram, o imagine alături de Săvulescu pe „insula milionarilor”. Polițiștii au reacționat rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi, Săvulescu va ajunge în fața instanței. Se așteaptă confirmarea mandatului european de arestare, emis de autoritățile din România. Apoi se vor demara procedurile de extrădare.

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Mykonos

În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare„, se anunță într-un comunicat al Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit g4media.ro.

În luna mai, Dragoş Săvulescu a primit o lovitură importantă după ce justiţia italiană îi comutase pedeapsa. Curtea de Apel Bucureşti a confirmat sentinţa de condamnare.

Respinge, ca nefondată, contestaţia la executare formulată de contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș împotriva sentinței penale nr. 148 din 10.07.2017 pronunţată de Curtea de Apel București, Secția a II-a Penală, definitivă prin decizia penală nr. 32/A din 07.02.2019 pronunțată de Î.C.C.J. în dosarul nr. 6536/2/2008 (…), obligă pe contestatorul condamnat Săvulescu Emil Dragoș la 600 lei cheltuielile judiciare către stat. Cu drept de contestaţie”, se arată în decizia Curţii de Apel. Săvulescu poate face contestație la Înalta Curte.

Reclamă

Dacă vine în România sau părăsește Italia, Săvulescu trebuie arestat de Interpol în baza mandatului european de arestare emis de Justiția din România”, au spus surse judiciare.

Conform Ministrului de Justiție din Italia pedeapsa lui Dragoș Săvulescu a fost redusă cu 3 ani, iar acesta mai are de ispășit 2 ani, 5 luni şi 28 de zile.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și