Închide meniul

„A greșit toate pasele, dacă mi-l dădea cineva gratis nu îl luam!” Olimpiu Moruțan, pus la zid de Gigi Becali. „Juca mai bine la 18 ani decât acum”

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 12:36

Reclamă
„A greșit toate pasele, dacă mi-l dădea cineva gratis nu îl luam! Olimpiu Moruțan, pus la zid de Gigi Becali. „Juca mai bine la 18 ani decât acum

Olimpiu Moruțan, desființat de Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Olimpiu Moruțan a jucat doar 45 de minute în duelul de pe Arena Națională. Gigi Becali l-a înlocuit la pauză cu Darius Olaru, unul dintre favoriții săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruțan, pus la zid de Gigi Becali

Fără realizări notabile în dreptul său, Moruțan nu a scăpat de gura patronului.

„Moruțan juca mai bine la 18 ani decât acum, dacă mi-l dădea cineva gratis nu îl luam. A greșit toate pasele la mijlocul terenului, nu știu ce se întâmplă cu el. Vreau să fie totul mai limpede, vreau mai multă posesie”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Până acum, Olimpiu Moruțan are un singur gol în noul sezon de Liga 1. Este vorba despre bijuteria reușită împotriva Universității Craiova, când l-a învins pe Pigliacelli de la peste 25 de metri. FCSB s-a impus atunci cu 4-1.

Potrivit transfermarkt.com, Olimpiu Moruțan valorează 2,8 milioane de euro. Gigi Becali cere 10 milioane de euro în schimbul său.

Reclamă
Reclamă 4

Olimpiu Moruțan, comparat cu Jack Grealish

În urmă cu doar câteva zile, Manchester City anunța că a plătit 117 milioane de euro ca să-l transfere pe Jack Grealish de la Aston Villa. Este cea mai scumpă mutare din istoria Premier League și a acestei ferestre de mercato.

Sumele amețitoare care se învârt în fotbalul extern îi fac și pe români să viseze. Gabi Balint consideră că prețul de 10 milioane de euro cerut de Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan este unul corect, în contextul inflației de afară.

Oricum cifrele au luat-o razna în fotbal. Dacă Grealish merită 117 milioane de euro, jucător bun, tânăr, de viitor, dar să dai atâția bani? De ce să nu merite și Moruțan 10? Vorbim de niște diferențe foarte mari”, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21 2 iun.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15 2 iun.

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04 2 iun.

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și