Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova | Olimpiu Moruţan, gol cu „dedicaţie” pentru Gigi Becali! Mijlocaşul a declanşat nebunia pe Arena Naţională cu o execuţie „extraterestră”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 21:54

FCSB – Universitatea Craiova | Olimpiu Moruţan, gol cu „dedicaţie pentru Gigi Becali! Mijlocaşul a declanşat nebunia pe Arena Naţională cu o execuţie „extraterestră

Olimpiu Moruţan

ProfimediaImages

Olimpiu Moruţan, „dedicaţie” pentru Gigi Becali! Mijlocaşul a declanşat nebunia pe Arena Naţională cu o execuţie „extraterestră”

Olimpiu Moruţan a fost tras pe linie moartă de Gigi Becali după două meciuri, 0-0 cu FC Botoşani, şi 1-0 cu Şahtior Karagandy, iar replica mijlocaşului nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a fost titularizat în derby-ul cu Universitatea Craiova şi a profitat de şansa primită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 7, iar golul este unul de pus în ramă. Moruţan a trimis o torpilă de la 30 de metri la care Mirko Pigliacelli nu a avut replică. Imediat după gol, fotbalistul a transmis un mesaj, acesta fiind cel mai probabil adresat contestatarilor, cărora le-a făcut semn să se „calmeze”.

Olimpiu Moruţan vrea să plece de la FCSB: „E tentat! E un club mare!” Ce ofertă are Gigi Becali şi cât cere pentru „perla” sa

Mijlocaşul îşi doreşte să se transfere la Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru acesta. Singurul impediment în realizarea mutării este preţul cerut de Gigi Becali. Patronul FCSB vrea 15 milioane de euro, a anunţat Florin Vulturar, agentul lui Moruţan.

„Transferurile nu se fac atât de rapid. Tatonări sunt, dar nu e nimic concret. În plus, nu pot să vă dezvălui ofertele exact, n-ar fi corect. Există un interes, asta e cert. Probabil pentru suma corectă se va face transferul. Domnul Becali își dorește undeva la 15 milioane de euro.

Moruțan e tentat să plece, Galata e un club mare, o echipă foarte iubită, cu niște fani extraordinari, ar fi un avantaj pentru el și prezența lui Cicâldău acolo. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Florin Vulturar pentru GSP.ro.

Reclamă

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Moruţan este cotat la 2.8 milioane de euro. Sezonul trecut, acesta a evoluat în 36 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere 15 pase decisive.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și