Închide meniul

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea! Cum l-a ironizat pe rapidistul care a declarat că FCSB este „o echipă nou-înființată”

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 18:58

Reclamă
Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea! Cum l-a ironizat pe rapidistul care a declarat că FCSB este „o echipă nou-înființată

Mihai Stoica este managerul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea

Ultimul nume implicat în „război” este Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a avut o replică devastatoare pentru Alexandru Dandea. „Nu avem mare rivalitate cu ei, sunt o echipă nou-înființată, cum zice toată lumea”, a fost declaraţia rapidistului care l-a enervat pe oficialul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a răspuns, în stilul caracteristic, pe reţelele de socializare. Acesta le-a transmis rivalilor de la Rapid că îşi aşteaptă în play-off, după care a dat de pământ cu Dandea, căruia i-a amintit de perioada în care se recupera în sala de la Berceni a FCSB-ului.

„Salut reapariția Rapidului în prim-planul fotbalului românesc și mi-aș dori să ne întâlnim de 4 ori sezonul ăsta (glumeților, nu 3 în playout și una în cupă), îl apreciez și îl respect pe Daniel Niculae, mi-aș dori să avem și noi un lider ca Săpunaru. Nu mă interesează disputele referitoare la care e adevăratul Rapid, pentru mine e acolo unde sunt suporterii, deci va fi derby.

În rest, mă bucur că ne-am înființat la timp și am avut sala de la Berceni pusă la punct în detaliu, plus pe Ovidiu Kurti cu înaltă calificare. Nu de altceva, dar ca să se recupereze domnul Dandea la noi după accidentarea suferită când făcea parte din lotul Astrei”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

„Războiul declarațiilor” continuă înainte de Rapid – FCSB! Ultraşii roş-albaştrilor, săgeţi către rivali

„Războiul declarațiilor” s-a mutat din teren în tribune. Ultraşii din Peluza Nord au trimis săgeţi către rivalii rapidişi, după ce au fost „înţepaţi” de Dandea şi Săpunaru.

„În primul rând, mulțumim celor care, în condițiile actuale, au fost alături de noi în peluză la meciul cu Gaz Metan! Vă asigurăm de tot respectul nostru! Pentru meciul de duminică, cu una dintre cele 5 adevărate Rapid, biletele vor fi disponibile de miercuri, urmând să anunțăm cât de curând detaliile necesare achiziționării lor. Din primele informații, vom avea în jur de 5.000 de bilete disponibile!”, au scris ultraşii din Peluza Nord.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și