Închide meniul

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea! Cum l-a ironizat pe rapidistul care a declarat că FCSB este „o echipă nou-înființată”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 18:58

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea! Cum l-a ironizat pe rapidistul care a declarat că FCSB este „o echipă nou-înființată

Mihai Stoica este managerul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Alexandru Dandea

Ultimul nume implicat în „război” este Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a avut o replică devastatoare pentru Alexandru Dandea. „Nu avem mare rivalitate cu ei, sunt o echipă nou-înființată, cum zice toată lumea”, a fost declaraţia rapidistului care l-a enervat pe oficialul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a răspuns, în stilul caracteristic, pe reţelele de socializare. Acesta le-a transmis rivalilor de la Rapid că îşi aşteaptă în play-off, după care a dat de pământ cu Dandea, căruia i-a amintit de perioada în care se recupera în sala de la Berceni a FCSB-ului.

„Salut reapariția Rapidului în prim-planul fotbalului românesc și mi-aș dori să ne întâlnim de 4 ori sezonul ăsta (glumeților, nu 3 în playout și una în cupă), îl apreciez și îl respect pe Daniel Niculae, mi-aș dori să avem și noi un lider ca Săpunaru. Nu mă interesează disputele referitoare la care e adevăratul Rapid, pentru mine e acolo unde sunt suporterii, deci va fi derby.

În rest, mă bucur că ne-am înființat la timp și am avut sala de la Berceni pusă la punct în detaliu, plus pe Ovidiu Kurti cu înaltă calificare. Nu de altceva, dar ca să se recupereze domnul Dandea la noi după accidentarea suferită când făcea parte din lotul Astrei”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

„Războiul declarațiilor” continuă înainte de Rapid – FCSB! Ultraşii roş-albaştrilor, săgeţi către rivali

„Războiul declarațiilor” s-a mutat din teren în tribune. Ultraşii din Peluza Nord au trimis săgeţi către rivalii rapidişi, după ce au fost „înţepaţi” de Dandea şi Săpunaru.

„În primul rând, mulțumim celor care, în condițiile actuale, au fost alături de noi în peluză la meciul cu Gaz Metan! Vă asigurăm de tot respectul nostru! Pentru meciul de duminică, cu una dintre cele 5 adevărate Rapid, biletele vor fi disponibile de miercuri, urmând să anunțăm cât de curând detaliile necesare achiziționării lor. Din primele informații, vom avea în jur de 5.000 de bilete disponibile!”, au scris ultraşii din Peluza Nord.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și