Închide meniul
VIDEO

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 11:59

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele

Profimedia

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la EURO 2020. Mijlocaşul danez, victimă a unui stop cardiac la meciul cu Finlanda, a fost operat pentru instalarea unui defibrilator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul nu a uitat prin ce a trecut, iar, în urmă cu câteva zile a transmis un mesaj emoţionant unei fetiţe în vârstă de 9 ani care va trece prin aceeași intervenție chirurgicală.

„Bună, Evie! Aici Christian. Mulțumesc pentru scrisoarea minunată, am citit-o în seara asta și sper că te simți confortabilă și încrezătoare înaintea intervenției. Știu că nu e niciodată distractiv să fii în spital, deloc, dar sunt sigur că doctorii știu ce fac și te vor ajuta, spunându-ți tot ce știu și ce cred.

Sunt sigur că te vei întoarce la o viață normală foarte rapid după, știu că eu am făcut-o, și sunt sigur că va fi la fel pentru tine. Vreau să-ți doresc tot binele din lume și sper că ne vom putea vedea cândva în viitor”, a fost mesajul emoţionant transmis de Eriksen.

Reclamă

Christian Eriksen, anunţ uriaş. Când va reveni pe teren după ce a fost aproape de tragedie la Euro 2020

Christian Eriksen i-a anunţat pe colegii de la Inter când va reveni pe teren, în meciurile oficiale. Danezul care s-a prăbuşit pe teren, pe 12 iunie, în meciul cu Finlanda, susţine că va juca din nou la nivel înalt peste 4-5 luni.

„Totul a mers bine pentru mine de atunci. În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”, a fost mesajul danezului, conform Corriere dello Sport. Fostul jucător al lui Tottenham pare sigur că îşi va continua cariera. Rămâne de văzut dacă asta se va întânpla în Italia, sau într-un alt campionat.

Pentru mijlocaşul de 29 de ani, urmează nişte zile de vacanţă, înainte de a fi supus la noi teste, în Danemarca, ce vor fi urmărite îndeaproape de echipa lui Ionuţ Radu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și