Închide meniul
VIDEO

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 11:59

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Christian Eriksen a reînceput antrenamentele

Profimedia

  • Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea
  • Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Christian Eriksen a emoționat pe toată lumea! Gest impresionant pentru o fetiţă de 9 ani care se va opera pe inimă

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la EURO 2020. Mijlocaşul danez, victimă a unui stop cardiac la meciul cu Finlanda, a fost operat pentru instalarea unui defibrilator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul nu a uitat prin ce a trecut, iar, în urmă cu câteva zile a transmis un mesaj emoţionant unei fetiţe în vârstă de 9 ani care va trece prin aceeași intervenție chirurgicală.

„Bună, Evie! Aici Christian. Mulțumesc pentru scrisoarea minunată, am citit-o în seara asta și sper că te simți confortabilă și încrezătoare înaintea intervenției. Știu că nu e niciodată distractiv să fii în spital, deloc, dar sunt sigur că doctorii știu ce fac și te vor ajuta, spunându-ți tot ce știu și ce cred.

Reclamă

Sunt sigur că te vei întoarce la o viață normală foarte rapid după, știu că eu am făcut-o, și sunt sigur că va fi la fel pentru tine. Vreau să-ți doresc tot binele din lume și sper că ne vom putea vedea cândva în viitor”, a fost mesajul emoţionant transmis de Eriksen.

Reclamă

Christian Eriksen, anunţ uriaş. Când va reveni pe teren după ce a fost aproape de tragedie la Euro 2020

Christian Eriksen i-a anunţat pe colegii de la Inter când va reveni pe teren, în meciurile oficiale. Danezul care s-a prăbuşit pe teren, pe 12 iunie, în meciul cu Finlanda, susţine că va juca din nou la nivel înalt peste 4-5 luni.

„Totul a mers bine pentru mine de atunci. În 4-5 luni, voi fi din nou pe teren”, a fost mesajul danezului, conform Corriere dello Sport. Fostul jucător al lui Tottenham pare sigur că îşi va continua cariera. Rămâne de văzut dacă asta se va întânpla în Italia, sau într-un alt campionat.

Pentru mijlocaşul de 29 de ani, urmează nişte zile de vacanţă, înainte de a fi supus la noi teste, în Danemarca, ce vor fi urmărite îndeaproape de echipa lui Ionuţ Radu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Christian Eriksen a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo
Fotbal extern • 28 dec., 18:35
Christian Eriksen, discurs la superlativ despre Cristiano Ronaldo: „Am fost norocos să joc alături de el”
Christian Eriksen, în lotul preliminar al Danemarcei pentru Cupa Mondială
Campionatul Mondial 2022 • 8 nov., 10:56
Christian Eriksen, în lotul preliminar al Danemarcei pentru Cupa Mondială
Christian Eriksen, în tricoul naționalei Danemarcei
Campionatul Mondial 2022 • 29 sept., 10:17
Danemarca pregătește un protest fără precedent la Campionatul Mondial din Qatar! Decizia radicală luată de naționala lui Christian Eriksen
George Ţucudean şi Christian Eriksen
Fotbal • 22 aug., 17:16
George Ţucudean, uluit că Christian Eriksen a revenit pe teren: „Doamne fereşte, i s-a oprit inima! Eu nu mai jucam pentru nimic în lume”
Christian Eriksen, în amicalul Olanda - Danemarca 4-2
Premier League • 15 iul., 18:05
OFICIAL. Christian Eriksen a fost prezentat la Manchester United: „Este un club special!”