Închide meniul

Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG au explodat după venirea lui Lionel Messi! Cât trebuie să plătească fanii ca să-l vadă pe starul argentinian

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 21:12

Reclamă
Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG au explodat după venirea lui Lionel Messi! Cât trebuie să plătească fanii ca să-l vadă pe starul argentinian

Nebunie la PSG după venirea lui Lionel Messi

Profimedia

Odată cu anunţul oficial al sosirii lui Lionel Messi la PSG, preţurile biletelor încă disponibile pentru meciul împotriva lui Strasbourg au explodat în ultimele ore, informează lesoir.be.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe siteul oficial de revânzare a biletelor, unele dintre acestea au acum preţul de 1.000 de euro.

Prețurile biletelor la următorul meci al lui PSG au explodat după venirea lui Lionel Messi

Chiar dacă argentinianul nu va evolua în acest meci, el ar putea fi prezentat în faţa suporterilor cu această ocazie. Suficient pentru a-i motiva pe unii să cheltuiască sume exorbitante pentru a participa la acest eveniment, care deja promite că va fi excepţional.

Messi a sosit, marţi, la Paris şi efectuează vizita medicală, apoi va semna contractul, valabil doi ani, cu posibilitatea unui an suplimentar şi cu 35 de milioane de euro salariu anual. Miercuri, de la ora 12.00, va fi prezentat într-o conferinţă de presă.

Meciul PSG – Strasbourg este programat, sâmbătă, de la ora 22.00, în etapa a doua din Ligue 1.

Reclamă

Efectul Lionel Messi! PSG, cele mai mari salarii din istoria sportului

Masa salarială de la PSG este mai mare decât ceea ce poate oferi orice echipă sportivă de pe planetă. După aducerea lui Lionel Messi, parizienii au depășit pragul de 300 de milioane de euro plătite anual pentru salariile jucătorilor, scrie Daily Mail.

Pe locul doi în acest top se află Real Madrid, care își remunerează jucătorii anual cu 250 de milioane de euro. Podiumul este completat de Manchester United, cu 237 milioane de euro.

Situația Barcelonei s-a schimbat radical după plecarea lui Lionel Messi. Înaintea acestei veri, catalanii erau primii în topul salariilor, cu 281 de milioane de euro. Acum, formația de pe Camp Nou plătește 230 de milioane de euro pe salarii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și