Închide meniul

Efectul Lionel Messi! PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului. Incredibil cât a scăzut factura Barcelonei

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 18:51

Reclamă
Efectul Lionel Messi! PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului. Incredibil cât a scăzut factura Barcelonei

Efectul Lionel Messi la PSG

Profimediaimages

Masa salarială de la PSG este mai mare decât ceea ce poate oferi orice echipă sportivă de pe planetă. După aducerea lui Lionel Messi, parizienii au depășit pragul de 300 de milioane de euro plătite anual pentru salariile jucătorilor, scrie Daily Mail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG, cele mai mari salarii din istoria sportului

Pe locul doi în acest top se află Real Madrid, care își remunerează jucătorii anual cu 250 de milioane de euro. Podiumul este completat de Manchester United, cu 237 milioane de euro.

Situația Barcelonei s-a schimbat radical după plecarea lui Lionel Messi. Înaintea acestei veri, catalanii erau primii în topul salariilor, cu 281 de milioane de euro. Acum, formația de pe Camp Nou plătește 230 de milioane de euro pe salarii.

Singurul club care prinde top 5 și nu face parte din lumea fotbalului este echipa de baseball Los Angeles Dodgers. Americanii plătesc anual 228 de milioane de euro pe salarii.

Ce contract i-a oferit PSG lui Lionel Messi

În vârstă de 34 de ani, Messi va semna un acord valabil până în 2023, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon, anunţă Fabrizio Romano. El va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri.

Reclamă
Reclamă 4

Prezentarea oficială ar putea avea loc chiar astăzi, lângă Turnul Eiffel, acolo unde a fost prezentat şi Neymar în 2017.

La PSG, Messi va purta tricoul cu numărul 30, cel pe care l-a purtat la începutul carierei. De remarcat este faptul că Neymar i-a oferit tricoul cu numărul 10, însă acesta a refuzat. O altă variantă a fost ca Messi să joace cu numărul 19.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și