Închide meniul

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG. „Aşteptăm să scriem istorie! Asta a fost dorinţa lui”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 0:12 / Actualizat: 11 august 2021, 16:21

Reclamă
Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG. „Aşteptăm să scriem istorie! Asta a fost dorinţa lui

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG

Profimediaimages

Şeicul vicecampioanei din Ligue 1 este încântat că a putut reuşi transferul anului. L-a convins pe Messi să vină pe Parc des Princes după despărţirea de Barcelona. Argentinianul va fi coechipier cu fostul căpitan al Realului, Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG

Sunt încântat că Lionel Messi a ales să i se alăture lui PSG și suntem mândri să îl primim la Paris, împreună cu familia sa„, a declarat Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, pentru site-ul oficial.

Conducătorul lui PSG a anunţat şi care a fost principalul motiv pentru care Messi a acceptat să vină la cea mai titrată echipă a Franţei din ultimul deceniu.

Nu a ascuns dorința sa de a continua să joace la cel mai înalt nivel și de a câștiga trofee. Ambiția clubului este, desigur, aceeași. Aducerea lui Leo Messi la echipa noastră, de talie mondială, confirmă relevanța și succesul nostru. Împreună cu marele nostru antrenor și staff-ul său, așteptăm cu nerăbdare să vedem echipa noastră cum scrie istorie pentru toți fanii din întreaga lume„, a mai declarat şeicul lui PSG.

Reclamă

Messi va purta numărul 30 pe tricou şi se alătură „galaxiei” de la PSG. Va face trio în atac cu Neymar şi Mbappe.

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și