Închide meniul

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG. „Aşteptăm să scriem istorie! Asta a fost dorinţa lui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 august 2021, 0:12 / Actualizat: 11 august 2021, 16:21

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG. „Aşteptăm să scriem istorie! Asta a fost dorinţa lui

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG

Profimediaimages

Şeicul vicecampioanei din Ligue 1 este încântat că a putut reuşi transferul anului. L-a convins pe Messi să vină pe Parc des Princes după despărţirea de Barcelona. Argentinianul va fi coechipier cu fostul căpitan al Realului, Sergio Ramos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Nasser Al-Khelaifi după ce Lionel Messi a semnat cu PSG

Sunt încântat că Lionel Messi a ales să i se alăture lui PSG și suntem mândri să îl primim la Paris, împreună cu familia sa„, a declarat Nasser Al-Khelaifi, președintele lui Paris Saint-Germain, pentru site-ul oficial.

Conducătorul lui PSG a anunţat şi care a fost principalul motiv pentru care Messi a acceptat să vină la cea mai titrată echipă a Franţei din ultimul deceniu.

Nu a ascuns dorința sa de a continua să joace la cel mai înalt nivel și de a câștiga trofee. Ambiția clubului este, desigur, aceeași. Aducerea lui Leo Messi la echipa noastră, de talie mondială, confirmă relevanța și succesul nostru. Împreună cu marele nostru antrenor și staff-ul său, așteptăm cu nerăbdare să vedem echipa noastră cum scrie istorie pentru toți fanii din întreaga lume„, a mai declarat şeicul lui PSG.

Reclamă

Messi va purta numărul 30 pe tricou şi se alătură „galaxiei” de la PSG. Va face trio în atac cu Neymar şi Mbappe.

Argentinianul va încasa un salariu de aproximativ 35 de milioane de euro. Suma este netă şi include bonusuri. După aducerea lui Lionel Messi, PSG a devenit echipa care plătește cele mai mari salarii din istoria sportului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și