Închide meniul

PSG a încercat să-l aducă mai devreme pe Lionel Messi cu o ofertă halucinantă. „Vă puteți imagina cât am economisit?”

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 8:31

Reclamă
PSG a încercat să-l aducă mai devreme pe Lionel Messi cu o ofertă halucinantă. „Vă puteți imagina cât am economisit?

Lionel Messi, ofertă colosală

Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, a recunoscut că i-a propus lui Lionel Messi un contract în valoare de 600 de milioane de euro. Șeicii se laudă acum că au economisit banii respectivi și au obținut până la urmă semnătura starului argentinian, doar 6 luni mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, ofertă halucinantă de 600 de milioane de euro

„Am făcut patru transferuri gratuite. Valoarea acestor jucători este de minimum 400-500 de milioane de euro. Nu știu dacă știați asta, dar în ianuarie a fost o ofertă pentru Leo Messi de 600 de milioane de euro, un contract pe patru ani. Nu o să vă spun ce salariu era, dar vă puteți imagina cât am economisit?

Înainte de a semna cu Messi am făcut cercetări pentru a vedea nivelul comercial, interesul sponsorilor, ce putem face în acest sens. Sunt o mulțime care sunt gata să semneze prelungiri ale contractelor, chiar cu sume mărite. Dar vrem să calmăm puțin lucrurile, vom anunța în viitoarele săptămâni detaliile pe plan managerial și financiar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit L’Equipe.

PSG are una dintre cele mai tari perioade de mercato din istorie. Formația de pe Parc de Prince i-a adus gratis pe căpitanii de la Real Madrid și Barcelona, Sergio Ramos și Lionel Messi, pe cel mai bun jucător de la Euro 2020, Gigio Donnarumma, și pe unul dintre cei mai apreciați mijlocași, Giorginio Wijnaldum. Totodată, parizienii au spart banca și au plătit 60 de milioane pe unul dintre cei mai buni fundași laterali din lume, Achraf Hakimi.

Lionel Messi, clauză specială în contractul cu PSG

Lionel Messi dă totul pentru Argentina! Meciurile naţionalei au prioritate, conform unei clauze inclusă în contractul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, informează tycsports.com.

Reclamă
Reclamă

Potrivit sursei citate, clauza vizează atât meciurile oficiale, cât şi cele amicale. Un alt aspect din contractul lui Messi dezvăluit de jurnaliştii argentinieni se referă la faptul că acesta doreşte ca staful medical al naţionalei Agentinei să aibă acces la sediul PSG.

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment„, a declarat Lionel Messi, la prezentarea la PSG.

Reclamă
Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și