Închide meniul

PSG a încercat să-l aducă mai devreme pe Lionel Messi cu o ofertă halucinantă. „Vă puteți imagina cât am economisit?”

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 8:31

Reclamă
PSG a încercat să-l aducă mai devreme pe Lionel Messi cu o ofertă halucinantă. „Vă puteți imagina cât am economisit?

Lionel Messi, ofertă colosală

Profimedia

Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, a recunoscut că i-a propus lui Lionel Messi un contract în valoare de 600 de milioane de euro. Șeicii se laudă acum că au economisit banii respectivi și au obținut până la urmă semnătura starului argentinian, doar 6 luni mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, ofertă halucinantă de 600 de milioane de euro

„Am făcut patru transferuri gratuite. Valoarea acestor jucători este de minimum 400-500 de milioane de euro. Nu știu dacă știați asta, dar în ianuarie a fost o ofertă pentru Leo Messi de 600 de milioane de euro, un contract pe patru ani. Nu o să vă spun ce salariu era, dar vă puteți imagina cât am economisit?

Înainte de a semna cu Messi am făcut cercetări pentru a vedea nivelul comercial, interesul sponsorilor, ce putem face în acest sens. Sunt o mulțime care sunt gata să semneze prelungiri ale contractelor, chiar cu sume mărite. Dar vrem să calmăm puțin lucrurile, vom anunța în viitoarele săptămâni detaliile pe plan managerial și financiar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit L’Equipe.

PSG are una dintre cele mai tari perioade de mercato din istorie. Formația de pe Parc de Prince i-a adus gratis pe căpitanii de la Real Madrid și Barcelona, Sergio Ramos și Lionel Messi, pe cel mai bun jucător de la Euro 2020, Gigio Donnarumma, și pe unul dintre cei mai apreciați mijlocași, Giorginio Wijnaldum. Totodată, parizienii au spart banca și au plătit 60 de milioane pe unul dintre cei mai buni fundași laterali din lume, Achraf Hakimi.

Lionel Messi, clauză specială în contractul cu PSG

Lionel Messi dă totul pentru Argentina! Meciurile naţionalei au prioritate, conform unei clauze inclusă în contractul lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain, informează tycsports.com.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit sursei citate, clauza vizează atât meciurile oficiale, cât şi cele amicale. Un alt aspect din contractul lui Messi dezvăluit de jurnaliştii argentinieni se referă la faptul că acesta doreşte ca staful medical al naţionalei Agentinei să aibă acces la sediul PSG.

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment„, a declarat Lionel Messi, la prezentarea la PSG.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și