Închide meniul

Clauza specială din contractul lui Lionel Messi cu PSG. Ce le-a impus conducătorilor francezi pentru a scrie istorie la Paris

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 august 2021, 15:55

Clauza specială din contractul lui Lionel Messi cu PSG. Ce le-a impus conducătorilor francezi pentru a scrie istorie la Paris

Clauza specială din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Profimediaimages

Potrivit sursei citate, clauza vizează atât meciurile oficiale, cât şi cele amicale. Un alt aspect din contractul lui Messi dezvăluit de jurnaliştii argentinieni se referă la faptul că acesta doreşte ca staful medical al naţionalei Agentinei să aibă acces la sediul PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi – Neymar, duel în Brazilia – Argentina

Neymar şi Messi, noi colegi la PSG, s-ar putea întâlni la 5 septembrie, când Brazilia va juca împotriva Argentinei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2022, din Qatar.

Conform Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), meciul se va disputa pe stadionul Neo Quimica Arena din Sao Paulo. Partida ar fi trebuit să aibă loc în martie, dar a fost amânată din cauza restricţiilor sanitare legate de pandemia de coronavirus.

Lionel Messi a semnat pe două sezoane cu PSG

Messi a semnat pe doi ani cu PSG şi va avea un salariu stagional de 35 de milioane de euro. Starul de 34 de ani a fost prezentat, miercuri, la Paris, iar sala de conferinţe s-a transformat într-un adevărat stadion, cei prezenţi scandând numele lui Messi.

A urmat întâlnirea cu ultraşii vicecampioanei, care l-au aşteptat pe atacantul venit de la Barcelona în faţa stadionului, cu tobe şi fumigene. Messi a dat mâna cu câţiva dintre ei, înainte de a merge spre gazonul lui PSG.

Reclamă

„Nu știu când voi debuta. Am fost în vacanță. Am fost liber de contract mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu antrenorul, dar nu știu. Trebuie să fac presezonul singur, să mă antrenez bine și când voi fi gata, voi juca. Aștept cu nerăbdare, dar încă nu pot oferi o dată. Antrenându-mă, antrenorul va decide când este cel mai bun moment.

Să joc alături de Neymar şi Mbappe? Sunt foarte fericit pentru asta. E o nebunie. Este incredibil că voi face parte din acest grup. Sunt foarte nerăbdător. Vreau să încep să joc. Voi juca alături de cei mai buni. Vreau să mă bucur de asta”, a spus Messi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și