Închide meniul

Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride. „Vom alunga demonii!” Ce are de gând să facă patronul lui FCSB

Publicat: 13 august 2021, 0:08

Reclamă
Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride. „Vom alunga demonii! Ce are de gând să facă patronul lui FCSB

Gigi Becali, reacţie de necrezut

Profimediaimages

Becali nu îşi doreşte să existe incidente cu o zi înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Are un plan uluitor, de a sfinţi străzile cu aghiasmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride

O să vă spun, ca să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia… e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii.

Ce trebuie să facem noi, acuma, și să înțeleagă și părintele Guia… şi toată ortodoxia și toți cei care sunt împotrivă manifestației… să înțeleagă ce trebuie să facem. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luam exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru.

Așa cum a sfințit Iisus apa mării, să alunge demonii din apă. Daca nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmplă pe tot parcursul lor. Și noi aşa vom face… dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca niciun centimetru călcat de ei să nu rămână nesfinţit cu aghiasmă.

Trebuie, după 5 minute în urma lor, să facem asta și trebuie să fim dublu că ei, să nu lăsăm niciun centimetru pătrat calcat de ei. Vom sfinţi locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!„, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă. Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și