Închide meniul

Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride. „Vom alunga demonii!” Ce are de gând să facă patronul lui FCSB

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 0:08

Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride. „Vom alunga demonii! Ce are de gând să facă patronul lui FCSB

Gigi Becali, reacţie de necrezut

Profimediaimages

Becali nu îşi doreşte să existe incidente cu o zi înainte de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Are un plan uluitor, de a sfinţi străzile cu aghiasmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie de necrezut despre marşul Bucharest Pride

O să vă spun, ca să înțeleagă toată lumea. Să nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia… e păcatul lor, fac ce vor, sunt liberi. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi îi lăsăm, că așa e democratic, fac conform legii.

Ce trebuie să facem noi, acuma, și să înțeleagă și părintele Guia… şi toată ortodoxia și toți cei care sunt împotrivă manifestației… să înțeleagă ce trebuie să facem. Noi ce să facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi și demoni. Atunci Biserica, cu icoane și Sfânta Cruce, cu aghiasmă și cântece de biruință, să luam exact marșul lor și tot să sfințim, milimetru cu milimetru.

Așa cum a sfințit Iisus apa mării, să alunge demonii din apă. Daca nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmplă pe tot parcursul lor. Și noi aşa vom face… dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți și cu heruvimi și serafimi, ca niciun centimetru călcat de ei să nu rămână nesfinţit cu aghiasmă.

Trebuie, după 5 minute în urma lor, să facem asta și trebuie să fim dublu că ei, să nu lăsăm niciun centimetru pătrat calcat de ei. Vom sfinţi locurile toate prin care trec ei și vom alunga demonii!„, a declarat Gigi Becali la romaniatv.net.

Reclamă

Gigi Becali s-a hotărât şi se va călugări

Patronul lui FCSB şi-a manifestat încă de anul trecut intenţia de a se retrage la o mănăstire şi nu pare a fi deloc o glumă. Milionarul este hotărât să ia această decizie în momentul în care toate fiicele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas„, a declarat un prieten al lui Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri încearcă să îşi convingă familia să îi accepte dorinţa de a se călugări. Gigi Becali îşi doreşte să îşi dedice viaţa rugăciunilor.

Recomandări
  • Gigi Becali, nemulţumit de parada LGBT
  • Ce are de gând patronul lui FCSB să facă sâmbătă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 Vezi toate știrile
Citește și