Închide meniul

Oficial: Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool! Olandezul revine după accidentarea horror

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 13:52

Reclamă
Oficial: Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool! Olandezul revine după accidentarea horror

Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool

Twitter Liverpool

“Sunt foarte mândru. Toată munca depusă până acum continuă şi abia aştept să văd ce îmi aduce viitorul alături de Liverpool. Sunt încântat, foarte fericit şi mândru”, a declarat Van Dijk, care a ajuns pe Anfield în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk, adversar de temut în Premier League

Van Dijk (30 ani) e considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, iar Kun Aguero, fostul jucător al lui Manchester City, susţine că olandezul cotat la 55 de milioane de euro e cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit.

”Cu toții știm că Van Dijk este unul dintre cei mai bun fundași centrali din lume. Este puternic, înalt și atletic. Este foarte bun în duelurile unu la unu pentru că își folosește corpul bine.

Are niște picioare foarte lungi. Ai spune că nu este atât de rapid, dar poate face multe cu acele picioare. Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”, a spus Aguero pentru El Chiringuito.

Reclamă

Virgil van Dijk revine după o accidentare teribilă

Van Dijk s-a accidentat teribil în toamna anului trecut, după un duel cu Jordan Pickford, în derby-ul Everton – Liverpool. Portarul albaştrilor a fost acuzat după intrarea inconştientă.

”E greu de înțeles ce s-a întâmplat, toată lumea a rămas șocată. Modul în care Pickford s-a aruncat la duel a fost complet stupid.

Nu cred că a vrut să-l accidenteze pe Virgil, însă nu i-a păsat deloc de consecințele tacklingului. Am mai îndurat faulturi dure în ultimele ciocniri cu Everton, dar de data asta au mers prea departe”, spunea, la vremea respectivă, Wijnaldum, fostul său coleg.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și