Închide meniul

Oficial: Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool! Olandezul revine după accidentarea horror

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 13:52

Oficial: Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool! Olandezul revine după accidentarea horror

Virgil van Dijk şi-a prelungit contractul cu Liverpool

Twitter Liverpool

“Sunt foarte mândru. Toată munca depusă până acum continuă şi abia aştept să văd ce îmi aduce viitorul alături de Liverpool. Sunt încântat, foarte fericit şi mândru”, a declarat Van Dijk, care a ajuns pe Anfield în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk, adversar de temut în Premier League

Van Dijk (30 ani) e considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, iar Kun Aguero, fostul jucător al lui Manchester City, susţine că olandezul cotat la 55 de milioane de euro e cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit.

”Cu toții știm că Van Dijk este unul dintre cei mai bun fundași centrali din lume. Este puternic, înalt și atletic. Este foarte bun în duelurile unu la unu pentru că își folosește corpul bine.

Are niște picioare foarte lungi. Ai spune că nu este atât de rapid, dar poate face multe cu acele picioare. Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”, a spus Aguero pentru El Chiringuito.

Reclamă

Virgil van Dijk revine după o accidentare teribilă

Van Dijk s-a accidentat teribil în toamna anului trecut, după un duel cu Jordan Pickford, în derby-ul Everton – Liverpool. Portarul albaştrilor a fost acuzat după intrarea inconştientă.

”E greu de înțeles ce s-a întâmplat, toată lumea a rămas șocată. Modul în care Pickford s-a aruncat la duel a fost complet stupid.

Nu cred că a vrut să-l accidenteze pe Virgil, însă nu i-a păsat deloc de consecințele tacklingului. Am mai îndurat faulturi dure în ultimele ciocniri cu Everton, dar de data asta au mers prea departe”, spunea, la vremea respectivă, Wijnaldum, fostul său coleg.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și