Închide meniul

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona! Cum s-a ajuns în situaţia asta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 15:05

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona! Cum s-a ajuns în situaţia asta

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona

Profimediaimages

Cotidianul Sport susţine că aceasta este suma pe care Messi o are de primit de la fosta sa echipă. Asta după ce a acceptat îngheţarea salariului pe perioada în care campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei, în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi are de primit de la Barcelona 52 de milioane de euro

La momentul respectiv, preşedintele Bartomeu i-a convins pe toţi jucătorii să renunţe la o parte din banii de salariu, pe care îi vor primi în 2021 şi 2022. A fost şi cazul lui Messi, care va fi recompensat cu 52 de milioane de euro.

Avocaţii clubului de pe Camp Nou şi cei ai argentinianului poartă acum discuţii pentru a vedea cum îşi va recupera noul jucător al lui PSG suma uriaşă de bani.

Francezii au aflat cifrele uriaşe din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

Astfel, conform Le Parisien, el îl va depăşi pe prietenul Neymar, care câştigă 37 de milioane de euro anual. Mai mult, Messi a avut parte şi de o prima de instalare uriaşă: 40 de milioane de euro.

Reclamă

Mai mult, jucătorul de 34 de ani are şi bonusuri uriaşe de performanţă, în situaţia în care va câştiga un nou Balon de Aur sau dacă va aduce, în premieră la Paris, trofeul Ligii Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și