Închide meniul

PSG are un atac stelar, Messi – Neymar – Mbappe, dar nu are cel mai scump lot din lume. PSG e abia pe 3. Echipa cu lot de un miliard de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 10:29

PSG are un atac stelar, Messi – Neymar – Mbappe, dar nu are cel mai scump lot din lume. PSG e abia pe 3. Echipa cu lot de un miliard de euro

PSG l-a adus pe Lionel Messi lângă Neymar şi Mbappe

Profimediaimages

Conform transfermarkt.de, Manchester City este cel mai scump club, cu o valoare totală de un miliard de euro. Chelsea a urcat pe doi, după transferul lui Romelu Lukaku, cu 996 milioane de euro, iar PSG completează podiumul (993 milioane).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între primele 10 echipe se mai află Liverpool (904 milioane), Manchester United (858 milioane), Real Madrid (848 milioane), Bayern Munchen (818 milioane), Barcelona (763 milioane), Atletico Madrid (729 milioane) şi Tottenham (704 milioane).

În schimb, Kylian Mbappe este cel mai bine cotat jucător al momentului (160 de milioane), iar în Top 10 se mai află şi Neymar (100 de milioane). Lionel Messi a ieşit dintre primii 20, având o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro.

Francezii au aflat cifrele uriaşe din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

Astfel, conform Le Parisien, el îl va depăşi pe prietenul Neymar, care câştigă 37 de milioane de euro anual. Mai mult, Messi a avut parte şi de o prima de instalare uriaşă: 40 de milioane de euro.

Reclamă

Mai mult, jucătorul de 34 de ani are şi bonusuri uriaşe de performanţă, în situaţia în care va câştiga un nou Balon de Aur sau dacă va aduce, în premieră la Paris, trofeul Ligii Campionilor.

Lionel Messi nu promite Champions League

Messi s-a alăturat „galaxiei” de staruri din Ligue 1. Atacantul de 34 de ani va face parte dintr-un trio istoric, alături de Neymar și Kylian Mbappe. În plus, în apărare strălucesc Sergio Ramos şi Gianluigi Donnarumma. Totuşi, argentinianul avertizează că Champions League nu este deja câştigată.

„Nu este uşor, poţi să ai cea mai bună echipă de pe planeta să nu câştigi. E o competiţie dificilă şi diferenţa este făcute de detalii. PSG a fost foarte aproape în ultimii ani. În Champions League nu câştigă mereu cei mai buni”, a explicat superstarul argentinian, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • PSG are un lot cu o valoare totală de 993 milioane de euro
  • PSG e pe locul 3 la acest capitol

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și