Închide meniul

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona! Cum s-a ajuns în situaţia asta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 august 2021, 15:05

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona! Cum s-a ajuns în situaţia asta

Lionel Messi are de primit o sumă astronomică de bani de la Barcelona

Profimediaimages

Cotidianul Sport susţine că aceasta este suma pe care Messi o are de primit de la fosta sa echipă. Asta după ce a acceptat îngheţarea salariului pe perioada în care campionatul a fost întrerupt din cauza pandemiei, în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi are de primit de la Barcelona 52 de milioane de euro

La momentul respectiv, preşedintele Bartomeu i-a convins pe toţi jucătorii să renunţe la o parte din banii de salariu, pe care îi vor primi în 2021 şi 2022. A fost şi cazul lui Messi, care va fi recompensat cu 52 de milioane de euro.

Avocaţii clubului de pe Camp Nou şi cei ai argentinianului poartă acum discuţii pentru a vedea cum îşi va recupera noul jucător al lui PSG suma uriaşă de bani.

Francezii au aflat cifrele uriaşe din contractul lui Lionel Messi cu PSG

Lionel Messi a semnat cu PSG pe doi ani, iar presa din Hexagon a aflat cifrele reale ale înţelegerii dintre cele două părţi. Dacă iniţial s-a vorbit despre un salariu de 35 de milioane, starul va încasa de fapt 41 de milioane de euro pe an.

Astfel, conform Le Parisien, el îl va depăşi pe prietenul Neymar, care câştigă 37 de milioane de euro anual. Mai mult, Messi a avut parte şi de o prima de instalare uriaşă: 40 de milioane de euro.

Reclamă

Mai mult, jucătorul de 34 de ani are şi bonusuri uriaşe de performanţă, în situaţia în care va câştiga un nou Balon de Aur sau dacă va aduce, în premieră la Paris, trofeul Ligii Campionilor.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și