Închide meniul

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani + Pochettino a spus când va debuta Messi

Publicat: 13 august 2021, 17:53 / Actualizat: 14 august 2021, 0:27

Reclamă
Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani + Pochettino a spus când va debuta Messi

Lionel Messi, record de tricouri vândute la PSG în primele 24 de ore

Profimedia

„Un alt record al lui Messi. Niciun alt jucător în istorie nu a ‘vândut’ mai multe tricouri decât el în primele 24 de ore. 832.000 de tricouri la 188 de dolari bucata, 156.416.000 de dolari (n.r. 132 de milioane de euro)”, a scris jurnalista Veronica Brunati pe contul de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
captură Twitter

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani

Asta înseamnă că PSG a încasat într-o singură zi banii pentru a-l plăti pe Messi! Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă, argentianul are un salariu de 41 de milioane de euro pe sezon.

Dacă va semna prelungirea pentru al treilea an, Messi va primi salarii totale de 123 de milioane de euro de la PSG până în 2024.

Conaţionalul Mauricio Pochettino s-a declarat încântat de transferul Lionel Messi, cel care i-a fost rival în campionatul din Spania, şi i-a felicitat pe şefii lui PSG.

Ce a spus Mauricio Pochettino despre debutul lui Messi

„Întotdeauna l-am apreciat. Toată lumea știe despre rivalitatea dintre Espanyol și Barcelona, însă întotdeauna m-am bucurat de asta. Îl văd fericit, cu o energie incredibilă.. Nu vreau să vorbesc despre trecut. Simțim că este fericit.

Reclamă

Vreau să evidențiez munca lui Nasser (n.r. şeful lui PSG), Leonardo și a întregului club. Clubul a arătat o abilitate impresionantă și un nivel înalt.

Debutul lui Leo? A ajuns la al doilea antrenament de când a jucat ultimul său meci, luna trecută. O luăm pas cu pas. Prioritatea pentru el este să se simtă bine și vom vedea când va juca”, a declarat Mauricio Pochettino, vineri, într-o conferinţă de presă citată de spaniolii de la as.com.

Lionel Messi, nedespărţit de Neymar la antrenamente

Lionel Messi a efectuat, vineri, primul antrenament cu porțile deschise la PSG. Argentinianul a fost surprins în multe rânduri alături de prietenul Neymar. Messi s-a antrenat prima dată cu PSG joi, dar acea sesiune de pregătire a fost cu porțile închise.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile surprinse de la antrenamentul lui PSG au devenit deja virale. Atmosfera a fost relaxată printre super vedetele echipei lui Pochettino.

Următorul meci al celor de la PSG este programat sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Strasbourg. Meciul va avea loc pe Parc de Princes, unde vor fi prezentați în fața propriilor suporteri Messi, Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi și Wijnaldum.

În prima etapă din Ligue 1, PSG a câștigat cu 2-1 la Troyes, grație golurilor lui Hakimi și Icardi. Meciul cu Strasbourg se va juca cu tribunele pline.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și