Închide meniul

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani + Pochettino a spus când va debuta Messi

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 17:53 / Actualizat: 14 august 2021, 0:27

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani + Pochettino a spus când va debuta Messi

Lionel Messi, record de tricouri vândute la PSG în primele 24 de ore

Profimedia

„Un alt record al lui Messi. Niciun alt jucător în istorie nu a ‘vândut’ mai multe tricouri decât el în primele 24 de ore. 832.000 de tricouri la 188 de dolari bucata, 156.416.000 de dolari (n.r. 132 de milioane de euro)”, a scris jurnalista Veronica Brunati pe contul de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
captură Twitter

Câte tricouri a vândut Lionel Messi în doar 24 de ore! PSG îi poate plăti salariul pe trei ani

Asta înseamnă că PSG a încasat într-o singură zi banii pentru a-l plăti pe Messi! Potrivit ultimelor informaţii apărute în presă, argentianul are un salariu de 41 de milioane de euro pe sezon.

Dacă va semna prelungirea pentru al treilea an, Messi va primi salarii totale de 123 de milioane de euro de la PSG până în 2024.

Conaţionalul Mauricio Pochettino s-a declarat încântat de transferul Lionel Messi, cel care i-a fost rival în campionatul din Spania, şi i-a felicitat pe şefii lui PSG.

Ce a spus Mauricio Pochettino despre debutul lui Messi

„Întotdeauna l-am apreciat. Toată lumea știe despre rivalitatea dintre Espanyol și Barcelona, însă întotdeauna m-am bucurat de asta. Îl văd fericit, cu o energie incredibilă.. Nu vreau să vorbesc despre trecut. Simțim că este fericit.

Reclamă

Vreau să evidențiez munca lui Nasser (n.r. şeful lui PSG), Leonardo și a întregului club. Clubul a arătat o abilitate impresionantă și un nivel înalt.

Debutul lui Leo? A ajuns la al doilea antrenament de când a jucat ultimul său meci, luna trecută. O luăm pas cu pas. Prioritatea pentru el este să se simtă bine și vom vedea când va juca”, a declarat Mauricio Pochettino, vineri, într-o conferinţă de presă citată de spaniolii de la as.com.

Lionel Messi, nedespărţit de Neymar la antrenamente

Lionel Messi a efectuat, vineri, primul antrenament cu porțile deschise la PSG. Argentinianul a fost surprins în multe rânduri alături de prietenul Neymar. Messi s-a antrenat prima dată cu PSG joi, dar acea sesiune de pregătire a fost cu porțile închise.

Reclamă 4 / 0/3

Imaginile surprinse de la antrenamentul lui PSG au devenit deja virale. Atmosfera a fost relaxată printre super vedetele echipei lui Pochettino.

Următorul meci al celor de la PSG este programat sâmbătă, de la ora 22:00, împotriva celor de la Strasbourg. Meciul va avea loc pe Parc de Princes, unde vor fi prezentați în fața propriilor suporteri Messi, Donnarumma, Sergio Ramos, Hakimi și Wijnaldum.

În prima etapă din Ligue 1, PSG a câștigat cu 2-1 la Troyes, grație golurilor lui Hakimi și Icardi. Meciul cu Strasbourg se va juca cu tribunele pline.

Recomandări
  • Câte tricouri a vândut Messi în 24 de ore
  • Încasări uriaşe pentru PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și