Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi face spectacol la Rangers! Gol și pasă de gol pentru fiul „Regelui”, la primul meci ca titular după accidentare

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 22:11 / Actualizat: 13 august 2021, 23:35

Reclamă
Ianis Hagi face spectacol la Rangers! Gol și pasă de gol pentru fiul „Regelui, la primul meci ca titular după accidentare

Ianis Hagi, despre Steven Gerrard și Gică Hagi

Profimedia

Ianis Hagi a marcat în minutul 20, cu o lovitură de cap. Fiul „Regelui” a profitat de ieșirea greșită a portarului advers și a înscris fără probleme

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, gol și pasă de gol la Rangers

Ianis Hagi a ieșit la rampă încă dinainte să marcheze. Românul a pasat decisiv la golul lui Wright, din minutul 17. Pasa lui Hagi Jr. l-a pus pe coechipierul său în situație ideală.

Este primul meci pentru Ianis Hagi după accidentarea suferită în etapa inaugurală din campionat. Hagi Jr. a marcat și atunci, având deja două goluri în noua stagiune.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi a jucat doar 20 de minute în dubla dintre Rangers și Malmo din preliminariile Champions League. Echipa românului a fost eliminată și își va continua parcursul în Europa League.

Ianis Hagi, în centrul unei dileme uriașe la Rangers

Rangers a început această stagiune cu un lot foarte numeros. Steven Gerrard are mulți fotbaliști la dispoziție, în special la mijlocul terenului, acolo unde joacă și românul Ianis Hagi.

În acest moment, Steven Gerrard are nu mai puțin de 8 fotbaliști pe care poate să-i folosească în linia mediană. Suporterii se întreabă dacă antrenorul va putea să le împartă minutele încât să fie toți mulțumiți.

Reclamă 4 / 0/3

Noel Whelan, fost jucător cu peste 200 de meciuri în Premier League, l-a dat exemplu chiar pe Ianis Hagi și a explicat de ce Gerrard nu trebuie să renunțe la vreun fotbalist.

„Singurul lucru pe care Gerrard l-a făcut în sezonul trecut a fost să-i păstreze pe toți fericiți. A făcut-o cu Hagi, a ieșit și de fiecare dată când revenea reușea un gol sau un assist. Toată lumea luptă să prindă primul ’11’”, a spus Whelan, potrivit Football Insider.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
11:08

O vedetă pleacă de la Barcelona odată cu Xavi! Ruptură totală între jucător și clubul catalan

10:55

Al Ain – Yokohama LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:00). Returul finalei Ligii Campionilor Asiei. Echipele probabile

10:31

Suedia – Cehia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:20)! Canada – Elveția, de la 19:20. Weekend-ul medaliilor la CM de hochei

9:49

Primul transfer al verii la Real Madrid! Echipa lui Carlo Ancelotti a dat lovitura cu jucătorul care a avut un sezon „de vis”

9:49

EXCLUSIVDennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare: „Orice e posibil!” Ce a spus de titlul câştigat de FCSB

9:30

„Toate babele îl iubesc pe Alex Mitriță” Mihai Rotaru, un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu: „Să se ferească de acatiste!”

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și