Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi face spectacol la Rangers! Gol și pasă de gol pentru fiul „Regelui”, la primul meci ca titular după accidentare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 22:11 / Actualizat: 13 august 2021, 23:35

Ianis Hagi face spectacol la Rangers! Gol și pasă de gol pentru fiul „Regelui, la primul meci ca titular după accidentare

Ianis Hagi, despre Steven Gerrard și Gică Hagi

Profimedia

Ianis Hagi a marcat în minutul 20, cu o lovitură de cap. Fiul „Regelui” a profitat de ieșirea greșită a portarului advers și a înscris fără probleme

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, gol și pasă de gol la Rangers

Ianis Hagi a ieșit la rampă încă dinainte să marcheze. Românul a pasat decisiv la golul lui Wright, din minutul 17. Pasa lui Hagi Jr. l-a pus pe coechipierul său în situație ideală.

Este primul meci pentru Ianis Hagi după accidentarea suferită în etapa inaugurală din campionat. Hagi Jr. a marcat și atunci, având deja două goluri în noua stagiune.

Reclamă

Ianis Hagi a jucat doar 20 de minute în dubla dintre Rangers și Malmo din preliminariile Champions League. Echipa românului a fost eliminată și își va continua parcursul în Europa League.

Ianis Hagi, în centrul unei dileme uriașe la Rangers

Rangers a început această stagiune cu un lot foarte numeros. Steven Gerrard are mulți fotbaliști la dispoziție, în special la mijlocul terenului, acolo unde joacă și românul Ianis Hagi.

În acest moment, Steven Gerrard are nu mai puțin de 8 fotbaliști pe care poate să-i folosească în linia mediană. Suporterii se întreabă dacă antrenorul va putea să le împartă minutele încât să fie toți mulțumiți.

Reclamă 4 / 0/3

Noel Whelan, fost jucător cu peste 200 de meciuri în Premier League, l-a dat exemplu chiar pe Ianis Hagi și a explicat de ce Gerrard nu trebuie să renunțe la vreun fotbalist.

„Singurul lucru pe care Gerrard l-a făcut în sezonul trecut a fost să-i păstreze pe toți fericiți. A făcut-o cu Hagi, a ieșit și de fiecare dată când revenea reușea un gol sau un assist. Toată lumea luptă să prindă primul ’11’”, a spus Whelan, potrivit Football Insider.

Recomandări
  • Ianis Hagi, gol și pasă de gol la Rangers
  • Românul a făcut spectacol

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și