Închide meniul

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, eliminați din Champions League! Toate rezultatele serii din preliminarii sunt AICI

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 20:07 / Actualizat: 11 august 2021, 0:27

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, eliminați din Champions League! Toate rezultatele serii din preliminarii sunt AICI

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, eliminați din Champions League

Profimedia

Rezultatele din turul 3 preliminar al UEFA Champions League

  • Slavia Praga – Ferencvaros 1-0
  • Sheriff – Steaua Roşie Belgrad 1-0
  • Şahtior Doneţk – Genk 2-1
  • AS Monaco – Sparta Praga 3-1
  • Midtjylland – PSV 0-1
  • Ludogoreţ – Olympiacos 2-2
  • Young Boys – CFR Cluj 3-1
  • Benfica – Spartak Moscova 2-0
  • Legia Varşovia – Dinamo Zagreb 0-1
  • Rangers – Malmo 1-2

Update: Ianis Hagi a fost introdus de Steven Gerrard în minutul 70, dar românul nu a reușit să facă diferența. Malmo s-a impus cu 2-1 și merge în play-off-ul Champions League. Scoțienii își vor continua drumul în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Ianis Hagi este rezervă în meciul Rangers – Malmo, de pe Ibrox. Românul a acuzat probleme medicale şi a rămas pe bancă în manşa tur.

Update: Echipa lui Nicolae Stanciu a fost eliminată din preliminariile Champions League. A învins-o cu 1-0 pe Ferencvaros, dar mai avea nevoie de un gol pentru a trimite meciul în prelungiri. În tur, maghiarii s-au impus cu 1-0.

Reclamă

Update: Surpriză de proporţii. Sheriff Tiraspor a câştigat cu 1-0 meciul cu Steaua Roşie Belgrad şi s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. În tur a fost 1-1.

Update: A început meciul dintre Monaco şi Sparta Praga, în care Niţă este titular între buturile cehilor.

Update: Slavia Praga a deschis scorul în duelul cu Ferencvaros! Masopust a marcat pentru echipa lui Nicolae Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Update: A început meciul dintre Slavia Praga și Ferencvaros. Nicolae Stanciu este titular

Știrea inițială

Nicolae Stanciu visează la „remontada” în Slavia Praga – Ferencvaros

Primul care intră în acțiune este Nicolae Stanciu. Meciul dintre Slavia Praga și Ferencvaros va începe de la ora 20:00, iar românul este așteptat titular în echipa cehilor.

A fost 2-0 pentru Ferencvaros în partida tur, la căpătul unui meci dominat de Slavia, care a expediat nu mai puțin de 18 șuturi spre poarta adversă. Cehii au nevoie de o victorie la trei goluri ca să se califice direct și un succes la două goluri ca să împingă meciul în prelungiri.

Ianis Hagi, așteptat titular în Rangers – Malmo

La fel ca Nicolae Stanciu și Slavia, și Ianis Hagi și Rangers au nevoie să răstoarne rezultatul din tur. Atunci, a fost 2-1 pentru Malmo, într-un meci în care Ianis a fost rezervă neutilizată.

Refăcut după accidentarea suferită în prima etapă din campionatul Scoției, Ianis Hagi ar putea fi arma secretă din arsenalul echipei lui Steven Gerrard.

Florin Niță și Sparta Praga merg la Monaco

Niță și Sparta s-au lovit de un adversar de foc în preliminarii, dar visează la o minune. AS Monaco s-a impus cu 2-0 în Cehia și este favorită la calificarea în play-off-ul Champions League.

Reclamă

Românul a apărat în toate meciurile Spartei Praga în acest sezon și are nevoie de o evoluție stelară în fața bogaților de la Monaco.

Dorin Rotariu și Ludogoreț visează la grupe

Transferat în această vară în Bulgaria, Dorin Rotariu a jucat două meciuri pentru Ludogoreț în acest sezon. Românul nu a apărut până acum în preliminariile Champions League, dar ar putea să-și facă debutul european în această vară.

A fost 1-1 în tur între Ludogoreț și Olympiacos. Meciul din această seară va începe de la ora 21:00.

Recomandări
  • Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, eliminați din preliminariile Champions League
  • Știm echipele calificate în play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și