Închide meniul
Video

Rapid – FCSB, cu casa închisă! Câţi fani vor avea roş-albaştrii! Atmosfera creată în drum spre Arena Naţională. Un tricou al rivalilor a fost ars

Reclamă

Publicat: 15 august 2021, 20:04 / Actualizat: 15 august 2021, 21:28

Fani FCSB, înaintea derby-ului cu Rapid

AntenaSport

Rapid – FCSB, tricou ars în drum spre stadion

Opt mii de fani ai FCSB sunt aşteptaţi la meciul din această seară contra lui Rapid. Suporterii oaspeţilor au fost escortaţi de un număr mare de jandarmi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu trece nimeni de cordonul de jandarmi! Nu depăşeşte nimeni!”, a cerut liderul fanilor FCSB, Gheorghe Mustaţă.

Fanii au creat atmosferă de derby încă din drumul spre Arena Naţională. Ei au ars şi un tricou al rivalilor, potrivit digisport.ro. Acesta purta numele lui Marius Constantin, unul dintre jucătorii prezenţi pe teren la sfertul de finală din Cupa UEFA din 2006.

Fanii FCSB au ars un tricou al Rapidului
captură Digi Sport

Probleme la casele de bilete

Rapid – FCSB se va juca cu casa închisă, adică cu peste 40.000 de spectatori în tribune, potrivit anunţurilor făcute înainte de meci de oficialii gazdelor. Aceasta este capacitatea maximă permisă de autorităţi care au deschis 75% din Arena Naţională.

Fanii oaspeţilor vor ocupa o peluză. Mulţi dintre ei au mers la stadion cu ore bune înainte de startul meciului, dar s-au plâns că li s-au închis în nas casele de bilete. Rapid a rezolvat problema.

Reclamă

„Nu mai erau bilete tipările. Au fost aduse”, a explicat liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustaţă, pentru AntenaSport.

Fanii FCSB, chemaţi de jucători la stadion

Jucătorii roș-albaștrilor au făcut un apel către suporteri să vină în număr cât mai mare pe Arena Națională.

FCSB a postat un videoclip inedit în urmă cu două zile pe contul oficial de Facebook. Vedetele Octavian Popescu și Florinel Coman le-au adresat fanilor mesaje motivaționale.

Reclamă 4 / 0/3

„Umplem peluza!” sau „Haideți să arătăm cine conduce Capitala!” sunt câteva dintre cuvintele cu care cei de la FCSB speră să atragă suporterii pe Arena Națională.

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1.

Rapid – FCSB | Echipele probabile

Rapid va întâlni FCSB, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii 1, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Rapid (4-3-3): Moldovan – Belu, Săpunaru, Dandea, Morais – Crepulja, Albu, Pănoiu – Carnat, Bălan, Hlistei

FCSB (4-3-3): Vlad – Haruț, Vinicius, Crețu, Șerban – Moruțan, Ov. Popescu, Olaru – Cordea, Tănase, Coman

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și