Închide meniul
VIDEO

„Umplem peluza!” Jucătorii lui FCSB și-au chemat fanii la stadion pentru derby-ul cu Rapid! Imagini de senzație cu Octavian Popescu și Florinel Coman

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 20:12

„Umplem peluza! Jucătorii lui FCSB și-au chemat fanii la stadion pentru derby-ul cu Rapid! Imagini de senzație cu Octavian Popescu și Florinel Coman

Rapid - FCSB, derby-ul etapei în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a postat un videoclip inedit pe contul oficial de Facebook, în care vedetele Octavian Popescu și Florinel Coman se adresează fanilor cu mesaje motivaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui FCSB și-au chemat fanii la stadion pentru derby-ul cu Rapid

„Umplem peluza!” sau „Haideți să arătăm cine conduce Capitala!” sunt câteva dintre cuvintele cu care cei de la FCSB speră să atragă suporterii pe Arena Națională.

Rapid și FCSB nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din februarie 2015. La vremea aceea, echipa lui Gigi Becali încă juca în Ghencea. Derby-ul a fost câștigat de giuleșteni, scor 1-0. La finalul acelui sezon, Rapid retrograda din Liga 1.

Gigi Becali: „O să avem coregrafie frumoase!”

Gigi Becali se așteaptă ca FCSB să aibă aproximativ 8.000 de susținători la derby-ul cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor a promis o coregrafie spectaculoasă

Reclamă

„Și noi o să avem vreo 8.000 de spectatori, o să avem coregrafie frumoasă. M-a impresionat faptul că fanii au fost la Arad şi de atunci am hotărât să-i ajut. O să-i ajut cu coregrafia. Va fi un meci spectaculos. Ei vin din Liga 2, dar o să fie ambiţia mare. Au jucători cu experienţă. Sper să câştigăm noi, pentru că suntem puţin mai valoroşi.

Da, suntem favoriţi. Cei de la Rapid sunt obiectivi şi simt asta. Dar dacă dai război poţi câştiga un meci, chiar dacă n-ai mare valoare. Ăsta e un meci care se câştigă cu mare război, pe presing, pe agresivitate. Aşa vor juca ei, au un lider, Săpunaru, care îi va încuraja şi vor juca foarte agresiv”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Cu zece puncte, Rapid este pe locul doi după patru etape, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, FCSB este pe poziția a patra, cu 8 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și